Veeam styrker forholdet til Amazon Web Services gennem nye løsninger til AWS Marketplace

Ny Veeam Backup for AWS v2 opfylder kundernes behov for at levere tilgængelighed og adgang til applikationer og data på AWS i tilfælde af nedbrud.

Veeam styrker forholdet til Amazon Web Services gennem nye løsninger til AWS Marketplace 1Veeam annoncerer i dag flere nye højdepunkter i forhold til Amazon Web Services (AWS), herunder en generel tilgængelighed af en ny Veeam Backup til AWS v2. Veeam har også opnået AWS Storage Competency-status, hvilket bekræfter, at Veeams løsninger er som skabt til at løse kundeudfordringer og opfylde forretningsmæssige mål.

Veeam Backup til AWS, oprindeligt lanceret i fjerde kvartal 2019, leverer AWS-specifikke Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) backup og recovery, som er både omkostningseffektiv og sikker – og udelukkende tilgængelig på AWS Marketplace i enten gratis eller betalte og medbring-din-egen-licens (BYOL) udgaver.

Veeam Backup for AWS kan implementeres som enkeltstående AWS-backup- og recovery-løsning til AWS-til-AWS-backup, eller integreret med Veeam-platformen, som leverer problemfri cloudmobilitet og dataportabilitet til sikkerhedskopiering, gendannelse og migrering til, fra og inden for ethvert miljø – cloud, virtuel eller fysisk.

Den seneste udgivelse af Veeam Backup til AWS inkluderer adskillige forbedringer og nye muligheder, som kunder og partnere efterspørger mest, herunder:

  • AWS disaster recovery beskytter mod regionale strømafbrydelser ved at replikere og gendanne Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) snapshots på tværs af AWS-konti og AWS-regioner.
  • Integration med den nyligt frigivne CBT-API (changed block tracking) for at minimere backup og computer- og storage-omkostninger.
  • Konsistente applikations-snapshots og backup af kørende Amazon EC2-systemer uden at lukke eller afbryde tilknyttede Amazon EBS-systemer.
  • Public RESTful API til sikkert at forbinde eksterne applikationer samt workflows som integrerer og styrer Veeam Backup for AWS.