Veeam udpeger 50 top EMEA-partnere som nye akkrediterede servicepartnere

Et nyt toårigt eksklusivt program belønner de mest kvalificerede og strategiske partnere, der leverer Veeam-baserede professionelle løsninger på højt niveau og derved hjælper med at drive Cloud Data Management i Europa, Mellemøsten og Asien.

Veeam udpeger 50 top EMEA-partnere som nye akkrediterede servicepartnere 1Veeam® Software, førende leverandør af backupløsninger og Cloud Data Management, annoncerede i dag sine top 50 akkrediterede servicepartnere under navnet Veeam Accredited Service Partners (VASP). Desuden blev sløret også løftet for opdateringer af Veeam ProPartner-programmet for de akkrediterede servicepartnere.  Veeam vil arbejde tæt sammen med udvalgte partnere, der udbyder en bred vifte af professionelle services og tekniske implementeringer, for i endnu højere grad at imødekomme efterspørgslen på Cloud Data Management og dermed styrke kundetilfredsheden. Udvælgelsen af Veeam Accredited Service Partner tilgodeser udelukkende partnere, der har den højeste ekspertise inden for deres felt samt viden om Veeams løsninger.

Ifølge Veeam 2020 Data Protection Trends Report er virksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika blevet bremset i deres digitale transformation på grund af forhindringer som mangel på it-færdigheder hos medarbejderne (i 47 procent af tilfældene) og forældede tekniske systemer (i 39 procent af tilfældene). Eftersom it-branchen er i fortsat vækst, og udgifterne til den digitale transformation forventes at lande på omkring 7,4 milliarder dollars mellem 2020 og 2023, forventer Veeam, at der vil være en stigende efterspørgsel på eksperter, der kan levere stadigt mere komplekse implementeringer, tilpasse dem til forretningsbehov i konstant forandring, og også opbygge strategiske partnerskaber med virksomheder af alle størrelser.

De udvalgte VASP’ere – Veeam Accredited Service Partner får en helt særlig adgang til ressourcer og værktøjer samt til Veeam-eksperter, som gør partnerne i stand til at yde professionel vejledning og validering af projekter, arkitektur og opbygning af design. VASP’erne vil også få mulighed for at modtage målrettet træning såvel som gratis Veeam Certified Engineer (VMCE) kurser baseret på et mindre antal serviceopgaver hvert halve år. Endelig bliver VASPer også mere synlige for Veeam-kunder, der er på udkig efter en servicepartner.

”Virksomheder er mere afhængige af digital infrastruktur end nogensinde før. Med digital transformation som et strategisk fokus for virksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika er partnerne nødt til at fjerne kompleksiteten og løse mere strategiske udfordringer samtidig med, at de leverer et bredt udvalg af tjenester,” siger Daniel Fried, GM og SVP, EMEA og Worldwide Channels, Veeam.

”Ved at investere i vores mest aktive og højt kvalificerede partnere og benytte os af deres ekspertise gennem VASP-programmet kan vi uden problemer støtte vores kunder i hele området og samtidig hjælpe dem med at få mere ud af Cloud Data Management og dermed også udbygge vores forhold til dem,” siger Daniel Fried, GM og SVP, EMEA og Worldwide Channels, Veeam.

For at hjælpe virksomheder med at eksekvere på deres digitale transformation udvider partnerne deres porteføljer for at kunne levere Cloud Data Management-fordele og blive de strategiske digitale rådgivere, som kunderne har brug for for at få succes. Veeam vil arbejde sammen med sine VASP-partnere såvel som med sit øvrige netværk i arbejdet på at opnå dette.

Alle 50 VASP-partnere opfylder de obligatoriske krav til teknisk ekspertise, Veeam-certificeringer, har et dedikeret professionelt servicepersonale, og har flere vellykkede Veeam-implementeringer med sig. Hver VASP-partner er tildelt en teknisk leder fra Veeam, der hjælper med at sikre, at de krævede færdigheder og kapaciteter er, som de skal være.

Understøttende citater

“Forbedringerne af VASP-programmet hjælper Veeams mest produktive partnere med at imødekomme kundernes digitale transformation og Cloud Data Management-behov. Partnerne udvider deres tilbud for bedre at imødekomme disse behov, og Veeam investerer i sit partnerprogram for at støtte den proces. Partnerne får styrket adgangen til viden og ekspertise for dermed at blive ægte strategiske rådgivere. Det er et godt eksempel på, at Veeam, som en 100 procent kanalforretning, udvikler sine tilbud for at tilpasse sig de mest værdsatte partneres strategier og for fortsat at yde fremragende support til sine kunder,” – Christopher Webber, forskningsdirektør, strategiske alliancer, IDC.

”At være VASP-partner er en stor anerkendelse fra Veeam og en stor kompliment til mig og vores team. Vi har været i stand til at arbejde bedre end nogensinde med Veeam-partnere og kunder. Vores kerneforretning handler om at implementere virtualiserede datastyringssystemer, der bare fungerer, som Veeam gør. Vi ser frem til at opnå gode forretningsresultater med Veeam i de kommende år,” – Patrick Louwe, MD og grundlægger, IT2Grow

”Vi er stolte over at være en af ​​de 50 største virksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika, der har tilmeldt sig VASP-programmet. Det booster vores teams potentiale ved at tilbyde dem uddannelse og styrke deres ekspertise i at levere professionelle tjenester, der er best in class. Det styrker vores forretningsmuligheder og partnerskab med Veeam. Vores samarbejde er vigtigt, da kunderne og deres behov bliver mere og mere krævende: Det er hér, vi er glade for at kunne gøre en forskel.” – Andrea Mauro, Chief Technology Officer, Assyrus

”Hos Jolera er vores medarbejdere vores stærkeste aktiv, så det at blive en VASP-partner er en stor bedrift for vores team. Vi ser frem til udfordringen med at levere de bedste professionelle tjenester til Veeam og bruge vores 18-års erfaring inden for it-branchen, samt at være en multinational teknologi-hybrid-aggregatudbyder (HASP), der leverer it-løsninger som en service til vores kunder og kanalpartnere. Vi sætter pris på den mulighed, Veeam har givet Jolera og er glade for at fortsætte med at udvikle vores partnerskab,” – José Martins, vicepræsident for europæisk salg og drift, Jolera