VeeamON 2020 løfter virksomheders cloud datastrategier

Veeam Software, førende leverandør af backup-løsninger og cloud data management, åbner i dag VeeamON, verdens førende online data management-arrangement. Programmet består af interaktive live-oplevelser, der vil hjælpe deltagerne med at realisere værdien af deres data, og af inspirerende keynotes fra Veeams lederteam

VeeamON 2020 løfter virksomheders cloud datastrategier 1– som inkluderer Bill Largent, CEO, C CTO og SVP for produktstrategi samt Jim Kruger, CMO – samt sessioner med gæstetalere fra IDC, Hero MotoCorp og IBM Cloud. VeeamON vil nå ud til flere end 25.000 registrerede deltagere i 148 lande. Den omfattende agenda vil give værdifuld indsigt for kunder, der ønsker at forbedre deres fortsatte forretning og datasikkerhed og sætte dem i stand til at fremskynde deres digitale transformationsrejse (DT).

“VeeamON giver altid gode muligheder for dialog med vores kunder og partnere, og det bliver ikke anderledes i år,” siger Bill Largent, administrerende direktør i Veeam. ”Selvom vi alle glædede os til at være værter for vores gæster i Las Vegas, traf vi på grund af den globale pandemi beslutning om at skifte til en online-begivenhed af hensyn til sikkerheden og trivslen for alle i og omkring Veeam. I løbet af de næste to dage vil alle deltage online i samme spændende VeeamON-event fyldt med indsigt om fremtiden for cloud data management og vil samtidig være godt underholdt. Vi bringer endda den legendariske VeeamON-fest direkte til deltagere med en live-koncert af Keith Urban, som afslutning på eventen.”

”Fokus for det hele, og dagens vigtigste tale, handler om at hjælpe vores kunder med at navigere i deres flytning til hybrid-, multi-cloud databeskyttelse,” tilføjer Jim Kruger, CMO i Veeam. ”Vores sessioner giver kunder i alle størrelser den hjælp, de har brug for til at navigere i deres DT-rejser ved at modernisere deres forretningskontinuitet og datasikkerhedsmodeller. Gennem VeeamON vil vi dele indsigt om, hvordan organisationer omfavner nye datasikkerhedsmodeller til on-prem, hybrid- og multi-cloud, og vi vil annoncere en række spændende nyheder, der gør det muligt for kunder at forlade forældede løsninger og gå til et højere niveau af intelligent data, der er enkel, fleksibel og pålidelig.”

Siden begyndelsen af ​​2020 har Veeam rapporteret en årlig stigning i omsætningen på 21 procent (sammenlignet med samme kvartal i fjor) for Q1 2020, og Veeam oplever stor succes med det unikke licenstilbud Veeam Universal License (VUL), som markedet har taget godt imod med en 97 procents stigning (sammenlignet med samme kvatal i fjor) i licenser hos flere end 375.000 kunder. Derudover havde Veeam i den nyeste IDC kvartals softwareundersøgelse for datareplikering og -beskyttelse i andet halvår 2019, den hurtigste omsætningsvækst, både i absolutte tal (9,8 procent) og år over år (20,5 procent). Det overhaler det samlede markedsgennemsnit med en faktor 3. Væsentlig for denne succes er, at Veeam for nylig lancerede branchens mest robuste løsning til komplet data management og sikkerhed i hybrid-cloudmiljøer – Veeam Availability Suite (VAS) v10. Med flere end 150 nye funktioner og forbedringer – inklusive moderne NAS-support, Multi-VM Instant Recovery og øget ransomware-beskyttelse – er VAS v10 allerede blevet downloaded mere end 200.000 unikke gange, siden den blev tilgængelig.