Veeams nye “with Veeam”-program skaber øget kundeværdi

Veeams nye “with Veeam”-backup og datahåndtering-initiativ kombineret med ledende lagrings- og HCI-løsninger, giver Veeams kunder nye implementerings- og brugsmuligheder

Veeams nye "with Veeam"-program skaber øget kundeværdi 1Veeam Software, der er ledende inden for ​​backup-løsninger og cloud data management, har løftet sløret for et nyt initiativ, “with Veeam”, der skaber ensartede løsninger og en forbedret kundeoplevelse. Veeam samarbejder med førende leverandører inden for datahåndtering og backup-løsninger for at give kunderne omfattende løsninger til sekundær lagring, der kombinerer Veeam-software med branchens førende lagrings- og HCI-infrastruktur, hardware og stacks. Både ExaGrid og Nutanix har allerede annonceret deres nye løsninger.

Veeam har arbejdet tæt sammen med virksomhedens strategiske partnere for at levere fleksible implementeringsmuligheder til kunder, hvilket løbende har ført til mere strikse integrationsniveauer.

Veeams API’er gør det muligt for firmaets brede partner-økosystem at opbygge komplette løsninger, der drives af Veeam Availability Platform, hvor nogle partnere integrerer både primær og sekundær lagring med Veeams førende data management stack. Programmet “with Veeam” bygger på denne strategi ved at give bredere integrationspunkter for partnere, som derved nemt og hurtigt kan levere en sekundær lagringsløsning som en samlet full-stack, der større, let at anskaffe, nemmere at implementere og administrere, så kundernes behov inden for databeskyttelse bedre kan mødes.

“Hos Veeam har vores strategi altid været at være åben og agnostisk. Det gør vi ved at arbejde med et bredt økosystem af partnere, for bedre at kunne betjene vores fælles kunders behov,” siger Ratmir Timashev, medstifter og direktør for salg og marketing hos Veeam; “Med lanceringen af ​​vores “with Veeam”-program, tager vi denne strategi til nye højder for at hjælpe organisationer med at nå niveauet af databeskyttelse, datalagring, datatilgængelighed og datastyring, som de efterspørger. Nutanix annoncerede Nutanix Mine with Veeam i begyndelsen af maj 2019, og ExaGrid annoncerede ExaGrid Backup with Veeam i april. Dette er en nem måde for partnere at opbygge et samlet tilbud med Veeam, og vi forventer at se yderligere samarbejdsløsninger annonceret i fremtiden.”

Afhængigt af partnerens integrationsindsats og målrettede kundesegmenter vil “with Veeam” give en fælles bred vifte af formater og funktioner, der er tilpasset de forskellige behov til forskellige markedssegmenter, herunder:

  • Indstillinger for scale-up og udvidelse for at imødekomme en bred vifte af arbejdsmiljøer, samtidig med at der tilvejebringes et ensartet sæt genoprettelsesfunktioner gennem Veeam Availability Platform
  • En enkelt SKU, der indeholder installeret software og hardware, hvilket betyder simpelt køb fra infrastrukturleverandørernes prislister, som mange købere og forhandlere allerede bruger

Nogle af “with Veeam” -løsningerne vil blive solgt og serviceret direkte fra en infrastrukturpartner, for at kunne levere fleksibiliteten i disse valg samt de evigt aktuelle muligheder for at anvende Veeam-software via traditionelle licenser, abonnement eller via virksomhedens verdensomspændende netværk af VCSP-partnere (Veeam Cloud Service Provider). Andre løsninger kommer fra forskellige distributions- og/eller globale systemintegratorer afhængigt af geografi eller partnernetværk.