Verdens fem bedste strande- Oplev dem med Star Clippers
Hjem Nyheder Verdens fem bedste strande- Oplev dem med Star Clippers

Verdens fem bedste strande- Oplev dem med Star Clippers

Af Redaktionen

Små sejlskibe har en stor fordel. De kan lægge til ved de smukkeste sandstrande på de mest naturskønne øer. Som gæst kommer du i nærkontakt med den storslåede natur og den åbne himmel, før du bader.

I år kan du komme til disse fem perler af drømmestrande med Star Clipper-skibene; Pink Beach i Indonesien, Ko Hong i Thailand, Syd Friars Bay på St. Kitts, Plage d’Arone på Korsika og Captain’s Best på Grenadinerne.

Lyserød sandstrand i Indonesien

Verdens fem bedste strande- Oplev dem med Star Clippers 4

Pink Beach, eller Pantai Merah på indonesisk, er, som navnet afslører, en strand med rosafarvet sand, én af kun syv i verden. Den ligger på Komodo Island og kan kaldes et af verdens naturlige vidundere. Farven kommer fra mikroskopiske, små dyr, som kaldes foraminiferer. De producerer et rødt pigment på koralrevene. Når de små fragmenter af røde koraler blandes med det hvide sand, dannes bløde, changerende nuancer af rosa.

På Pink Beach vil du nyde synet af en skiftende farvepalet, der rummer det friske, turkise hav, den klare, blå himmel, det grønne, tropiske landskab – og naturligvis det fascinerende, rosa sand i en fantastisk harmoni. Koralrevene er i god stand med mange fisketyper. Et perfekt sted at snorkle.

14. juli, 11. og 25. august, 8. og 22. september og 6. oktober med Star Clipper 7 dages cruise Bali – Bali fra EUR 1740 per person i dobbeltkahyt.

Blå lagune og grøn flora i Thailand

Verdens fem bedste strande- Oplev dem med Star Clippers 5

Koh Hong, eller Hong Island, er en billedskøn ø i det thailandske farvand, der ligger lige ud for kysten ved

Krabi. Hong Island er en del af Than Bok Khorani Nationalpark og er kendt for sin smukke, blå lagune. Indgangen til lagunen er smal og beskeden, og vandet er helt krystalklart. Her er det oplagt at bade eller padle en tur.

Hele øen er naturskøn, med hvid sandstrand, og repræsenterer drømmen om paradis.

3. og 10. november, 1., 8. og 15. december med Star Clippers7 nætter cruise Phuket – Phuket, samt 17. og 24. november, 22. og 29. december med 7 nætter cruise Phuket – Singapore fra EUR 1615 per person i dobbeltkahyt.

Hvid, endeløs strand i Caribien

Verdens fem bedste strande- Oplev dem med Star Clippers 6

South Friars Bay på St. Kitts i Caribien er en lang og særdeles udsøgt strand, der ligger på den sydlige ende af øen. Der er strandrestaurant, bar og pragtfulde muligheder for at bade, svømme og snorkle, slentre på kanten af stranden og havet eller bare koble helt af.

En farverig rom-cocktail i baren kan måske friste lidt ud på eftermiddagen?

22. december 2018, 5. og 19. januar, 2. og 16. februar og 2. og 16. marts 2019 med Star Flyer 7 nætters cruise St. Maarten – St. Maarten fra EUR 1615 per person i dobbeltkahyt.

Vandsportsstrande i Grenadinerne, Caribien

Captain’s Best-stranden ligger imponerende hen på en af øerne på Grenadinerne. Det er et fredfuldt, uberørt ørige, hvor Captain’s Best er den mest vidunderlige strand af dem alle. Her skal man bare nyde livet, tage en pause fra hverdagen, bade, svømme, sole sig og prøve en af Star Clippers’s mange vandsportsaktiviteter. Så bliver ferien ikke bedre.

10. november med Royal Clipper 14 nætters cruise Barbados – Panama fra EUR 3840 eller 24. november med Star Flyer 14 nætters cruise Barbados – Panama fra EUR 3480 per person i dobbeltkahyt.

Idyllisk naturstrand på Korsika, Middelhavet

Plage d’Arone på Korsika er en enestående, halvmåneformet strand, som ligger idyllisk, med overdækket terræn og bjergskråning i baggrunden. Her er du afsondret fra omverdenen, med strand, sol og lækre bademuligheder omkring dig. Plage d’Arone, med fint, blødt sand, omgivet af den vilde natur, er en middelhavsperle på vestkysten af Korsika.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>