verdens første telefon med antimikrobiel teknologi

Poly Rove trådløse telefoner er de første og eneste telefoner, der bringer Microban’s anti-mikrobiel teknologi helt i frontlinjen

Verdens første coronatelefon

IP-telefonen Poly Rove DECT har indbygget Microban-antimikrobiel produktbeskyttelse.

Poly annoncerer i dag, at den nye Poly Rove DECT IP-telefon er den første og eneste telefonløsning, der har indbygget Microban’s anti-mikrobielle produktbeskyttelse.

Microban er en af de globale førende virksomheder inden for antimikrobiel teknologi, og når det kombineres med Polys nye trådløse telefonsystem, giver det dig den tryghed, du har brug for til at kunne samarbejde under arbejdsforhold med meget kontakt og i de mest kritiske samtaler.

Poly Rove-familien, inklusive Poly Rove 30 og Poly Rove 40-telefonerne, er designet til at forblive renere længere, og leveres med Microbans anti-mikrobielle teknologi indbygget, så de får en 99 procent renere overflade på telefonen.

Da varehuse og arbejdspladser med vagtskifte rundt om i verden fortsætter med at åbne, hjælper denne teknologi ikke kun aktivt med at bekæmpe væksten af produktskadelige bakterier, den tilbyder også antimikrobiel beskyttelse uden at påvirke udseendet, funktionerne eller holdbarheden af udstyret fra Poly. Den antimikrobielle teknologi bliver integreret under fremstillingen, hvilket hæmmer væksten af bakterier og bakterier i hele enhedens levetid. Det giver et omfattende forsvar mod bakterier på Poly Rove-telefoner integreret med Microban på arbejdspladser med meget kontakt.

”Microban er meget stolt over at samarbejde med Poly om at markedsføre telefoner og konferenceudstyr, der har vores patenterede antimikrobielle beskyttelse,” siger Michael Ruby, vice president of global built-in business hos Microban.

“Med Microbans ‘always on’ teknologi inbygget i Polys mest populære professionelle løsninger, leverer vi produktbeskyttelse, som styrker Polys kunder overalt i verden.”

Poly Rove-familien

Poly Rove-enhederne er designet til at udstyre kritiske arbejdspladser med tryghed til at kunne samarbejde og kommunikere frit. Poly Rove-enheder kan tages med på farten, selv i de største bygninger, og kan opskaleres til at understøtte op til 1.000 håndsæt. Ud over, at de som de eneste indeholder Microban-teknologi, er Poly Rove-telefonerne robuste med en IP65-klassificering, der er støv- og vandtætte, hvilket gør dem hårdføre nok til at blive brugt i brancher såsom sundhedspleje, produktion og detailhandel, hvor medarbejderne ofte deler telefonhåndsæt i løbet af dagen.

Med en Poly Rove R8 DECT repeater opretholder man DECT-kryptering uden at gå på kompromis med sikkerheden, når medarbejdene har brug for at bevæge sig rundt og tale på et større område.

Poly Rove-telefonsystemer leveres med Polys professionelle lyd med HD-voice og forbedret reduktion af baggrundsstøj for at opnå krystalklar lyd ved opkald. Programmerbare taster og et stort display sikrer enkel navigation, så ingen går glip af et kritisk opkald, hverken fra lageret eller et krisestyringsrum.

“Ifølge vores research leder virksomheder på tværs af brancher efter måder at forbedre deres arbejdsplads på, og medarbejdere vurderede antimikrobiel behandling som den mest nødvendige funktion blandt en liste over løsninger til et sikkert kontor,” sagde Irwin Lazar, president and principal analyst, Metrigy.

“Vi forventer, at efterspørgslen efter denne type funktioner kun vil stige.”

“Vores partnerskab med Microban er et godt eksempel på vores forpligtelse til at prioritere vores kunders og medarbejderes trivsel på enhver arbejdsplads, inklusive vores egne,” sagde John Lamarque, vice president and general manager of voice collaboration and professional headset business unit, Poly.

“Ved at kombinere Microbans produktbeskyttelse med Polys ekspertise inden for trådløs DECT-sikkerhed og lyd kan vores kunder og medarbejdere føle sig trygge, når de bruger vores enheder, når de vender tilbage til arbejde i lagre, detailcentre og hospitaler rundt om i verden.”

Til problemfri styring af enhederne leverer Polys cloud-baserede administrationssoftware en sikker, central portal, der kan hjælpe it-fagfolk til at opsætte, implementere og administrere enheder overalt. Administrationsløsningen er tilgængelig via udvalgte leverandører (nogle services sælges separat).

For mere information om priser, tilgængelighed af Poly Rove-enheder, og for yderligere oplysninger om det eksklusive partnerskab med Microban, se: Poly Rove 30 og Poly Rove 40.