Verizon Business og Atos bag førende 5G edge-løsning med fokus på predictive ananytics
Hjem LEVERANDØRVERIZON Verizon Business og Atos bag førende 5G edge-løsning med fokus på udnytte predictive ananytics

Verizon Business og Atos bag førende 5G edge-løsning med fokus på udnytte predictive ananytics

Af Redaktionen

Verizon Business og Atos annoncerer nu indgåelsen af et brancheførende partnerskab, der skal levere intelligente IoT-løsninger i kombination med privat 5G multi-access edge computing-teknologi til virksomheder, myndigheder og lokalsamfund verden over.

5G edge-løsningen vil transformere den måde, virksomheder kan udnytte predictive ananytics på og derved give dem mulighed for at effektivisere driften, reducere risici og øge omsætningen.

Verizon Business og Atos bag førende 5G edge-løsning med fokus på predictive ananytics

Abstract connected dots and lines on blue background. Communication and technology network concept with moving lines and dots.

Den kombinerede ekspertise fra Verizon og Atos betyder, at virksomheder bliver i stand til at skabe utrolige digitale oplevelser, der drives gennem 5G-edge computing og derved udnytter netværket optimalt til at skabe forretningsværdi. Verizon-Atos-løsningen tilbyder en end-to-end-arkitektur, der inkluderer hardware, 5G, applikation og automatisering, services og servicedesk-support. Den fælles løsning imødekommer desuden udfordringer i forhold til skalerbarhed og latency på en kosteffektiv måde.

Verizon implementerer Atos Computer Vision-platformen i deres privat 5G multi-access edge computing-teknologi som en del af en fælles løsning for virksomheder, og som giver adgang til ready to deploy-løsninger til forskellige industrier. Atos-platformen leverer nøglefunktioner, når det gælder AI-understøttet videoanalyse af forretningskritiske miljøer. Anvendelsen af Atos’ BullSequana Edge-servere styrker Verizons tilbud inden for 5G edge-computing og åbner for nye muligheder og fordele, inkl. netværkssikkerhed, tilslutningsmuligheder og datahåndtering.

Analyse i realtid – op til 180 milliarder datapunkter i timen

Den fælles løsning vil fokusere på storskala, cloud og AI-drevet dataanalyse for at hjælpe virksomheder til at operere mere effektivt. Med løsningen, der bl.a. kan bruges til at analysere op til 180 milliarder datapunkter hver time, vil ingeniører og operatører være i stand til at forudse præcis, hvornår og hvor nedetid i driften kan forventes – op til 30 dage i forvejen. Hertil kommer, at fokus på vigtige målepunkter og tendenser vil over tid medvirke til at styrke den operationelle effektivitet.

“Denne nye fælles løsning vil give virksomhedskunder et hidtil uset niveau af indsigt i deres drift, og vi er begejstrede for udsigten til at bygge videre på vores eksisterende partnerskab med Atos. Vi ved, at fremtiden vil blive bygget på vores førende 5G-netværk, og denne løsning er endnu et eksempel på, hvordan vores produkter og løsninger har en ægte indvirkning på virksomhedens effektivitet og omsætning i dag,” siger Tami Erwin, CEO, Verizon Business.

“Vi er stolte af at kunne kombinere vores unikt positionerede digitale løsninger inden for telekommunikation og edge computing med Verizon Business’ pålidelige og højtydende 5G-netværk med det formål at revolutionere måden, hvorpå folk lever, arbejder og leger Dette brancheførende partnerskab eksemplificerer, hvordan vi vil innovere 5G-markedspladsen til gavn for nye og spændende brugeroplevelser for både virksomheder og forbrugere,” siger Jean-Philippe Poirault, Head of Telecom, Media and Technology, Atos.

Den skalerbare løsning er tilgængelig for kunder på tværs af en række brancher – herunder transport, industri, logistik og fremstilling – og markerer den indvirkning, som sikker, multi-access edge computing kan have på virksomhedernes bundlinje.

Gennem dette partnerskab positionerer Atos og Verizon sig som troværdige 5G-partnere for virksomhedskunder på tværs af alle sektorer. Løsningen udnytter begge organisationers muligheder, herunder ekspertise inden for cybersikkerhed, edge compute og AI/ML, og frigør det fulde potentiale ved 5G til virksomheder.

Atos er anerkendt som den globale leder inden for kunstig intelligens i ISG’s Provider Lens ‘Internet of Things – Solutions & Services’ Quadrant Report 2021, og rangerer højest blandt alle globale virksomheder vurderet på både portefølje og konkurrencestyrke. På samme måde udnævnte Gartner Atos til en avanceret AI-teknologisk innovator for 2020.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>