Verizon Business udvider SD WAN-portefølje med Silver Peak

Verizon Business udvider nu sin SD WAN-portefølje (softwaredefineret wide area network) med edge-platformen Silver Peak Unity EdgeConnect.

Verizon Business udvider SD WAN-portefølje med Silver Peak 1Dermed kan virksomheder hurtigere etablere sikker og integreret WAN-adgang fra Edge-to-Cloud.

Verizon købte for nylig Silver Peak EdgeConnect-platformen af Aruba, og med denne udvidelse af Verizons SD WAN-portefølje får virksomheder nu mulighed for at skabe et integreret og optimeret WAN-miljø til styring af forretningsapplikationer.

”Der er et skifte i gang i forhold til måden, virksomheder ser på håndteringen af WAN-edge-arkitekturen, ikke mindst i lyset af dagens forretningsmæssige udfordringer. Ældre netværk kan ganske enkelt ikke følge med de krav, som nutidens cloud-orienterede virksomheder stiller.”

”Udvidelsen af Verizons SD WAN-portefølje med Silver Peak Unity EdgeConnect-platformen er et yderligere tiltag, der skaber værdi for virksomheder, som ønsker at komme hurtigt i gang med SD WAN og med WAN-optimerede services,” siger Aamir Hussain, senior vice president, business products, Verizon Business.

Verizons SD WAN-portefølje hjælper kunder med at fremskynde transformationen af deres netværk med avanceret cloud-styring samt centralt håndteret og automatiseret service assurance, som nu er integreret med Silver Peak Unity EdgeConnect-enheder og SaaS-baserade controllere. Disse funktioner kan yderligere suppleres med sikkerhedsfunktioner, WAN-optimering og Verizon Wireless Connectivity.

”Virksomhederne fortsætter med at tage initiativer i den digitale transformation, og mange betragter en intelligent WAN-arkitektur som helt afgørende for at opnå maksimal værdi af eksisterende og igangværende cloud-investeringer,” siger David Hughes, grundlægger af Silver Peak og senior vice president for WAN hos Aruba. “Virksomhederne kan udnytte fordelen ved Verizons managed services-model, som nu inkluderer Unity EdgeConnect SD WAN-edge-platformen.”