Verizon udvider rækken af virtuelle netværksservices med Ciscos ENCS

Verizon Business’ virtuelle netværkstjenester gør det muligt at erstatte traditionelle netværksenheder, såsom routere, firewalls og switches, med virtuelle netværksfunktioner, som kan styres centralt.

Verizon udvider rækken af virtuelle netværksservices med Ciscos ENCS 1Nu bliver rækken af virtuelle netværkstjenester udvidet med Ciscos 5000 Series Enterprise Network Compute System (ENCS). Det betyder, at kunder hos Verizon Business Group, som anvender Cisco-økosystemet, nu kan udnytte Cisco’s ENCS til at skabe en mere fleksibel og smidig netværksinfrastruktur.

Virtuelle netværkstjenester kan hjælpe med til at fremskynde transformeringen af digitale netværk ved at reducere eller fjerne behovet for manuel indgriben og ved at styrke virksomheders mulighed at skalere kapacitet, prioritere applikationstilgængelighed og handle hurtigt på ændrede forretningsbehov.

”Kunder skal være i stand til hurtigt og nemt at implementere netværkstjenester til alle deres afdelinger, efterhånden som deres forretningsbehov udvikler sig. Tilføjelsen af ​​Ciscos ENCS til vores portefølje af virtuelle netværksservices er en anden måde, hvorpå vi kan hjælpe virksomhedskunder med at implementere enterprise netværksløsninger og dermed få et mere responsivt, skalerbart og fleksibelt netværk,” siger Aamir Hussain, der er Senior Vice President for Business Products.

”Integrationen af ​​Ciscos ENCS-løsninger i Verizons portefølje af virtuelle netværksservices er et eksempel på, hvordan vores to virksomheder fortsætter samarbejdet om at forbedre mulighederne for netværksvirtualisering. Ciscos virtualiseringsløsninger kan hjælpe Verizon Business-kunder, som ønsker at anvende Ciscos økosystem, med let at implementere agile enterprise-netværksløsninger, hvilket er, hvad alle virksomheder har brug for i dag for at fortsætte med at være konkurrencedygtige,” siger Scott Harrell, der er Senior Vice President og General Manager for Ciscos Intent-Based Networking Group.