Vertiv forsyner mobiltelefoner og 5G-radionetværk med ny kompakt udendørs ensretter og lithium-ion-batteri
Hjem Vertiv Vertiv forsyner nu mobiltelefoner og 5G-radionetværk med ny kompakt udendørs ensretter og lithium-ion-batteri

Vertiv forsyner nu mobiltelefoner og 5G-radionetværk med ny kompakt udendørs ensretter og lithium-ion-batteri

Af Redaktionen

Vertiv NetSure IPE-serien understøtter hurtig 5G-implementering i svært tilgængelige teleområdet.

Vertiv, global udbyder af kritiske digitale infrastrukturer og kontinuitetsløsninger, har introduceret den nye Vertiv NetSure IPE udendørs ensretter for at lette udrulning af 5G og gøre det muligt for operatører at øge kapaciteten i områder, hvor efterspørgslen efter data er stor.

Disse enheder, der er nemme at implementere, fås med lithium-ion batteri backup, og hjælper med at minimere strømtab, mens de forsyner radioer oven på tårne og hustage, som er almindelige i disse typer applikationer. NetSure IPE R48-2000C2 er tilgængelig nu globalt.

Denne udendørs ensretter understøtter telekommunikationsinfrastruktur i mobilnetværk og er ideel til brug i netværks-edgeapplikationer, herunder 5G små celler, RAN, distribuerede telekommunikationsnetværk og steder med høj dataefterspørgsel, såsom sportsarenaer, stadioner, offentlige transportsystemer, lufthavne, shopping og uddannelsescentre.

Vertiv forsyner mobiltelefoner og 5G-radionetværk med ny kompakt udendørs ensretter og lithium-ion-batteriHøjt forbrug af mobildata i disse områder kan få netværk til at lide under kapacitetsflaskehalse, som er svære at håndtere. Den næste generations teknologi af NetSure IPE R48-2000C2 udendørs ensrettere forsyner hurtigt og pålideligt de radioer, der er nødvendige ved at øge kapaciteten og udvide 5G-netværk. Hvis nettet svigter, afhængigt af belastning og batterikapacitet, holder lette og vedligeholdelsesfrie lithium-ion-batterier effektivt netværket kørende i en time eller længere, mens de opererer ved højere temperaturer og oplader hurtigere end bly-syre-alternativer.

“Stigningen i datatrafik på cellesteder og andre høje krav-applikationer på netværkskanten har accelereret behovet for en pålidelig, kompakt og effektiv udendørs strømløsning. Vertiv NetSure IPE leverer et elegant DC-strømsystem, der imødekommer udfordringerne på disse kritiske steder,” udtaler Henrik Nilen, global direktør for DC-strømtilbud hos Vertiv.

Vertiv NetSure IPE har nem installation, flere monteringspositioner, lille størrelse og skal ikke konfigureres før installation og lancering. Den kan forsynes med vekselstrøm eller jævnstrøm; giver slutbrugeren alsidigheden til at bruge den forbindelsestype, der passer bedst til webstedet og netværket. Ensretteren opfylder IP65-klassificeringen til brug i barske udendørs miljøer, og den kan udstyres med dedikeret lithium-ion batteri backup, for hurtig og nem installation i offentlige rum.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>