Vertiv introducerer 230V NetSure-inverter-serien
Hjem Nyheder Vertiv introducerer 230V NetSure-inverter-serien

Vertiv introducerer 230V NetSure-inverter-serien

Af Redaktionen

Systemet understøtter op til 14,4 kW AC og 24 kW DC med et fælles batteri, hvilket reducerer fodaftryk og sparer energi i forhold til edge-netværk

Vertiv præsenterer i dag Vertiv™ NetSure™ Inverter-serien, et pladsbesparende system, der forsyner AC- og DC-belastninger i et enkelt underrack med en fælles batteribank.

Systemet leverer jævnstrøm og vekselstrøm fra en fælles platform ved hjælp af en enkelt styreenhed, hvilket eliminerer behovet for separate controllere til jævnstrømssystemet og inverteren.

NetSure Inverter-serien bygger på Vertivs lange historie og brede portefølje af både AC- og DC-strømløsninger og er et fuldt integreret system bestående af et AC- og DC-distributionspanel, NetSure™-kontrolenhed og eSure™-rectifiers og invertere. Ved at arbejde sammen giver systemet ingen overførselstid mellem AC-nettet og DC-batterikilder, hvilket leverer ekstremt pålidelig backup til kritiske belastninger. NetSure-invertermodulet har branchens bedste effektdensitet i sin klasse ved 23 watt pr. kubiktomme (1,4W/cm3) og udnytter det i et kompakt fodaftryk til at levere en maksimal effektivitet på op til 96,3 %. Modulet er hærdet til højtemperaturmiljøer op til 80 grader Celsius, hvor det vil blive installeret rutinemæssigt, specielt i forhold til telekommunikationsadgangsrummet og i kanten af ​​netværket.

Vertiv introducerer 230V NetSure-inverter-serien“Efterhånden som 5G bliver udvidet, og mere databehandling introduceres i traditionelle jævnstrømsdrevne miljøer, herunder access sites og edge-implementeringer, øges behovet for pålideligt og effektivt at håndtere både AC- og DC-belastninger,” sagde Henrik Nilén, direktør for globale DC-strømtilbud for Vertiv. “For det voksende antal edgesteder er tilgængelighed nøglen, og pladsen er værdifuld. Med en enkelt batteribank, der understøtter både AC- og DC-belastninger og markedsledende invertermoduls effektdensitet, vil Vertiv™ NetSure™ Inverter-systemet optimere pladsen og muliggøre enestående tilgængelighed på stedet.”

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>