Vertiv introducerer ny effektiv væskekølingsløsning til højdensitetsdatacentre i EMEA
Hjem NYE PRODUKTER Vertiv introducerer en ny effektiv væskekølingsløsning til højdensitetsdatacentre i EMEA

Vertiv introducerer en ny effektiv væskekølingsløsning til højdensitetsdatacentre i EMEA

Af Redaktionen

Vertiv Liebert XDU muliggør væskekøling til højtydende computerapplikationer, mens den understøtter den cirkulære økonomi via genvinding af spildvarme.

Vertiv, præsenterer i dag Liebert XDU, en ny generation af termiske styringssystemer, der understøtter væskekølede servere og muliggør kontrol af væskekvalitet, flow og tryk.

Efterhånden som højdensitets-computerapplikationer såsom dataanalyse og maskinlæring stiger, overstiger rackdensiteter og temperaturer kølekapaciteten for traditionelle luftkølede enheder og kræver mere effektive og bæredygtige løsninger. Liebert XDU-kølevæskedistributionssystemet muliggør udrulning af væskekølede serverapplikationer i ethvert datacentermiljø, fra kerne- til edgecomputersteder. Systemet er nu tilgængeligt i hele Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

“Højtydende computerapplikationer såsom kunstig intelligens og augmented reality vokser i popularitet, samtidig med at datacentre arbejder på at reducere deres energiforbrug og presser industrien til at finde nye, mere bæredygtige løsninger,” siger Roberto Felisi, senior global global direktør og EMEA-virksomhedsleder for termisk styring, Vertiv. “Mange colocation-udbydere, der traditionelt har været afhængige af luftkøling, hoster nu applikationer med processorer med højere effekt, der kræver mere effektive varmestyringsløsninger som væskekøling. Med Vertiv Liebert XDU kan vores kunder imødekomme efterspørgslen efter højdensitetsbehandling og samtidig forbedre deres driftseffektivitet.”

Vertiv introducerer ny effektiv væskekølingsløsning til højdensitetsdatacentre i EMEALiebert XDU er en innovativ væske-til-væske kølefordelingsenhed tilgængelig i to kapaciteter, 450kW og en model, der er i stand til op til 1368kW, cirkulerer vand gennem væskekølede serverracks og afgiver varmen fra det tilbagevendende varme vand. Systemet bruger et lukket vandkredsløb for at undgå spild og er i stand til at opfange varme for at udnytte det til at opvarme nærliggende kontorer, boliger eller gårde, hvilket understøtter den cirkulære økonomi. Liebert XDU bruger integrerede state-of-the-art kontroller til at variere pumpehastigheden for at optimere forsyningsvandstemperaturen og for at give intelligent flowovervågning og alarmer.

Den kompakte løsning kan placeres i rækken nær det rack den køler, eller langs rummets yderkant.

Vertiv udviklede Liebert XDU i tæt samråd med datacenteroperatører og serverproducenter, som oftere implementerer ultra-højdensitet og højtydende computerløsninger på tværs af mange forskellige typer datacentre. Virksomheden har defineret en strategisk køreplan for at forbedre termiske styringsteknologier, der muliggør anvendelse af væskekøling som en del af dets øgede investeringer i forskning og udvikling.

“Væskekøling er ikke en ny teknologi, men vi ser nu en reel mulighed på markedet for at drive mere innovative termiske styringsløsninger. Liebert XDU-løsningen giver Vertivs kunder mulighed for at introducere væskekøling på rack-niveau og høste de miljømæssige fordele,” sagde Jon Summers, videnskabelig leder i datacentre ved RISE – Research Institutes of Sweden. “Vi ser frem til at støtte Vertivs R&D-køreplan og til at kombinere deres tekniske ekspertise med RISE’s strenge analyse- og testkapaciteter som en del af vores igangværende forskningspartnerskab. Dette vil bringe en dybere teknisk forståelse af bæredygtige og effektive tilgange til datacenterindustrien.”

For mere information om Vertiv Liebert XDU og andre datacenterløsninger fra Vertiv, besøg Vertiv.com eller kontakt din lokale Vertiv-repræsentant.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>