Vertiv opnår tre fornemme industry-priser fra Frost & Sullivan
Hjem Vertiv Vertiv opnår nu tre fornemme industry-priser fra Frost & Sullivan

Vertiv opnår nu tre fornemme industry-priser fra Frost & Sullivan

Af Redaktionen

Vertiv (NYSE: VRT), global leverandør af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, har modtaget tre industripriser fra Frost & Sullivan, for anerkendelse i EMEA for produktlederskab i den præfabrikerede modulære ( PFM) datacenterindustri og for konkurrencedygtig strategi og kundeværdilederskab i den kritiske energiindustri i Asien og Stillehavet..

“At drive innovation og vækst er en vanskelig opgave, der gøres endnu sværere af de strategiske imperativer, der gennemtvinger forandringer i dag, såsom disruptive teknologier, værdikædekomprimering, industrikonvergens og nye forretningsmodeller. I denne sammenhæng viser Vertivs anerkendelse en endnu større præstation,” siger Darrell Huntsman, administrerende direktør, Frost & Sullivan

Frost & Sullivan anvender en streng analytisk proces til at evaluere flere nominerede i hver priskategori, før den endelige prismodtager bestemmes. Processen involverer en detaljeret evaluering af bedste praksis-kriterier på tværs af to dimensioner for hver nomineret virksomhed. Vertiv udmærkede sig i disse tre kategorier takket være sin kundecentrerede tilgang, teknologiintegration, alsidige produkter og stærke overordnede ydeevne.

Ifølge Frost & Sullivan er Vertivs evne til at afdække uopfyldte markedsbehov og ikke-opfyldte kundekrav uovertruffen. Virksomheden demonstrerede ekspertise i at udvikle produkter og løsninger, der matcher de nuværende markedsbehov og forudser fremtidige kundekrav. Med en vidtrækkende produktpositioneringsstrategi har Vertiv med succes etableret en tydelig position og en betydelig konkurrencefordel på datacentermarkedet, herunder inden for colocation, cloud, enterprise og edge-segmenterne.

Vertiv opnår tre fornemme industry-priser fra Frost & Sullivan“Forpligtelse over for vores kunder og dedikation til innovation og ekspertise i datacenterindustrien er blandt vores topprioriteter hos Vertiv,” udtaler Rob Johnson, CEO, Vertiv. “Vi er beærede over, at Frost & Sullivan anerkender værdien af ​​vores kundefokus og løsningsstrategi.”

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>