Vertiv præsenterer en ny række produkter til edge-infrastrukturer og har udviklet et prisvindende partnerprogram

Et år efter den vellykkede lancering af sit partnerprogram tilføjer Vertiv nye fordele for kanal-partnere og fornyer produktudbuddet

Vertiv præsenterer en ny række produkter til edge-infrastrukturer og har udviklet et prisvindende partnerprogram 1
Joachim Fischer, EMEA Channel Sales Director hos Vertiv

Vertiv , en global udbyder af driftskritiske digitale infrastrukturer og kontinuitetsløsninger, præsenterer nu vigtige tilføjelser til sit prisbelønnede Vertiv Partner-program (VPP) sammen med en forbedret pakke med edge-parate produkter, inklusive enheder til rack-strømforsyning (rPDU), uafbrydelige strømforsyninger (UPS), rack-kølesystemer samt dedikeret software og tjenester til partnere og kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Efter den vellykkede lancering af VPP sidste år har Vertiv oplevet en tredobbelt stigning i sin kanalpartnerkreds på tværs af EMEA og fortsætter med at give fordele for nye og eksisterende partnere. Det helt nye Partner Relationship Management (PRM) -system og den forbedrede partnerportal gør det muligt for Vertivs partnere direkte at drage fordel af skræddersyet træning for at imødekomme partnerkrav, nye salgs- og marketingværktøjer, online-træning og certificering samt produktvælgere og konfiguratorer.

Det nye værktøjssæt er designet til at hjælpe partnerne med at udvikle nøglekompetencer og viden og til at opnå større differentiering og rentabilitet sammen med øgede forretningsmuligheder.

Joachim Fischer, EMEA Channel Sales Director hos Vertiv, siger: “Vi ser digitaliseringen stige, i takt med at 5G bliver en realitet, mens over tre fjerdedele af de globale telekomoperatører forventer at levere 5G-tjenester inden 2021. Vores forbedrede partnerprogrammer vil fortsat give forhandlerne de bedste produkter og tjenester i deres klasse for at imødekomme de nye udfordringer, der følger de teknologiske fremskridt, såsom det kritiske behov for edge-løsninger. Vi er stærkt engagerede i VPP’s fremtid og fortsætter med at bygge videre på et ekstraordinært godt år for fortsat at være i stand til at levere det højest mulige niveau af support, så vores kanalpartnere kan udmærke sig.”

Den nye produktsuite udvider Vertiv’s omfattende portefølje af IT-teknologier og -tjenester og forbinder dem til en komplet og fleksibel rackbaseret single-sourceløsning, herunder:

  • Ny Vertiv ™ VRC IT Rack Cooling Unit med en stand-alone og en split version og Vertiv ™ Liebert® CRV Row Cooling Unit, specielt designet til kritisk udstyr i små serverrum, netværksskabe og edgecomputersystemer. Systemerne har en unik belastningstilpasning, kompressorer og ventilatorer med variabel kapacitet, hvilket gør disse til en af ​​branchens mest effektive køleenheder til IT kabinetter. Vertiv VRC suppleres med en komplet servicepakke, der inkluderer installation, responstid ved opstart og forebyggende vedligeholdelse.
  • Vertiv ™ Geist ™ Rack rPDU-serien med et nyt 2-i-1-kombinationsudtag til fleksibel stikforbindelse og let kabelhåndtering. Geist ™ UPDU er den seneste tilføjelse til Geist rPDU-familien, som har et innovativ universalstik, der muliggør forskellige konfigurationer for kunder med flere implementeringer over hele verden. Geist ™ rPDU kan få adgang til alle enheder i racket til fjernovervågning og styring via et enkelt punkt, med overvågning, der kan opgraderes, når teknologien udvikler sig og de operationelle behov ændres. Geist UPDU-modeller muliggør forbedret ydelse og styring af dynamiske it-rum, samtidig med at indkøbsprocessen forenkles og fremskynder hurtig implementering på verdensplan. Vertiv Geist rPDU-serien drager også fordel af Vertiv Distribution Assurance-servicepakken.
  • Højeffektiv enfaset UPS-løsninger, såsom Vertiv  Liebert® GXT5 og den innovative interaktive Vertiv ™ EDGE UPS, der forventes at være tilgængelig i kanalen på EMEA-markedet i slutningen af ​​august. Vertivs Lifecycle Power Assurance Services leverer også praktisk og omkostningseffektiv strømforsyningssupport til mindre it-faciliteter. Efterhånden som edgeimplementeringer i stigende grad sættes i drift og bliver stadig vigtigere for virksomhederne, beskytter Vertivs fem-årige beskyttelsesplan små it-faciliteter og giver realtids indsigt i kritiske systemer, hvilket resulterer i at afvigelser bliver opdaget tidligt.

Med en forventet lancering i oktober tilbyder den avancerede konsolserver Vertiv  Avocent® ACS 8000 mobile funktioner, der muliggør enkel, integreret fjernbetjening af Vertiv og tredjepartsudstyr, der giver en mere effektiv og sikker netværksdrift, selv til fjernplaceringer eller når kablet-internet ekke er mulig. Sidste år blev Vertiv rangeret af IHS Markit som verdens førende leverandør af eksterne IT-styringsløsninger, et marked på 720 millioner dollars, der fortsætter med at vokse stærkt med edge-computing og eksterne IT-tjenester.

Alle disse tilbud giver EMEA-forhandlere mulighed for at tjene flere point gennem Vertiv ™ Incentive Program (VIP), hvilket giver partnerne mulighed for hurtigt at optjene belønninger. Fra juli 2020 vil et udvidet program kaldet VIP+ tilbyde endnu flere fordele for detailhandlerne gennem tre medlemsniveauer – sølv, guld og platin – inklusive lavere adgangskriterier, yderligere registreringsincitamenter og højere afkast på visse pakker. Tilføjelserne til programmet giver endnu flere partnere mulighed for at drage fordel af det, mens de udvikler nøglekompetencer og viden i deres eget tempo.