Vertiv udvider sit kanalnetværk med en ny distributør i Danmark
Hjem Leverandør Vertiv udvider sit kanalnetværk med en ny distributør i Danmark

Vertiv udvider sit kanalnetværk med en ny distributør i Danmark

Af Redaktionen

Vertiv-aftale med Elitecom ApS vil øge udbredelsen af Vertivs datacenter, IT og edgeløsninger.

Vertiv udvider sit kanalnetværk med en ny distributør i Danmark

Vertiv udvider sit kanalnetværk med en ny distributør i Danmark

Vertiv (NYSE: VRT), en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, oplyser, at de har indgået aftale med Elitecom ApS i Silkeborg, som bliver den nye distributør af Vertivs produktportefølje i Danmark.

Elitecom er godt etableret på BtB-markedet, hvor de har opbygget en stærk tilstedeværelse. Med den nye distributionsaftale, og Vertivs brede portefølje, står de nu endnu stærkere med hensyn til at imødekomme kundernes udfordringer inden for den hurtigt voksende datacenterindustri.

“Elitecom ser det som et stort skridt fremad, at indgå denne partnerskabsaftale med Vertiv. Vertivs produktportefølje og brand står stærkt, og vi ser mange muligheder i det fremtidige samarbejde, både for os, for Vertiv og vores kunder,” siger Jan Roedahl, CEO hos Elitecom.

“Jeg er utrolig glad for, at vi har indgået aftale med Elitecom i Danmark, og forventer, at vi sammen kan positionere Vertiv endnu stærkere. Vertivs produktportefølje har alle muligheder for at spille perfekt ind i det segment, som Elitecom allerede har god forbindelse med. Vi ser meget frem til samarbejdet og ser et enormt potentiale i vores datacenter og edge-produkter,” udtaler Jesper Hersbro, Channel Manager, Benelux & Nordics hos Vertiv.

Antallet af datacentre i alle størrelser vokser hurtigt. Med forventede stigninger i datamængden mod 60 procent allerede i 2025* er datacenter- og edgeområdet i betydelig vækst.

Vertiv har høje forventninger til vores partneres kompetencer, og Elitecom er et match på alle parametre. Det handler om at kunne formidle fordelene til kunderne og forstå, at kompleksiteten og kravene til kommunikationsnetværk er steget. Elitecom og Vertiv har både ekspertise og løsninger til at imødekomme kundernes udfordringer,” slutter Jesper Hersbro.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>