Visma opkøber mySupply og styrker erhvervslivets muligheder for elektronisk fakturering
Hjem FINANSIEL Visma opkøber mySupply og styrker erhvervslivets muligheder for elektronisk fakturering

Visma opkøber mySupply og styrker erhvervslivets muligheder for elektronisk fakturering

Af Redaktionen

Den nordjyske virksomhed mySupply er blevet opkøbt af Visma.

Dermed styrker Visma sit ejerskab og position i Danmark inden for den digitale infrastruktur for faktura- og dokumenthåndtering.

Ifølge Visma åbner opkøbet op for flere markeder og muligheden for at servicere endnu større kunder.

Kalenderen er først lige vendt til 2022, men allerede fra starten af det nye år fortsætter Visma sin ambitiøse opkøbsstrategi i Danmark. Med opkøbet af mySupply tilføjer Visma en af landets førende leverandører af løsninger til elektronisk handel og systemintegrationer til familien. mySupply fortsætter som selvstændig virksomhed.

Opkøbet udbygger Vismas ejerskab og position i den digitale infrastruktur for end-to-end e-faktura- og dokumenthåndtering, som kommer til gavn for de danske virksomheder.

“Med opkøbet af mySupply får vi en unik mulighed for at benytte og udvikle den digitale infrastruktur for elektronisk fakturering, der i sidste ende vil få stor værdi for det danske erhvervsliv,” siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic.

Tilbage i 2016 opkøbte Visma virksomheden Sproom, som gør det muligt at sende og modtage elektroniske fakturaer mellem leverandører og kunder. Men hvor Sproom hovedsageligt håndterer små og mellemstore virksomheder, kan mySupply servicere endnu større selskaber og offentlige kunder.

Visma opkøber mySupply og styrker erhvervslivets muligheder for elektronisk fakturering

Lars Engbork

“mySupply har opbygget en platform, der kan håndtere elektroniske dokumenter i en meget stor skala, som eksempelvis i dag gavner regioner og statslige institutioner. Dermed kan Visma servicere endnu større kunder og samtidig understøtte en endnu stærkere digitaliseringen af det danske erhvervsliv. Med mySupply ombord understreger vi igen vores engagement og vilje til at lede denne nødvendige digitalisering – på vegne af og til gavn for de danske virksomheder.” siger Lars Engbork.

Videreudvikling af mySupply under Visma

mySupply blev stiftet i 2000 og er beliggende ved Aabybro tæt ved Aalborg. I dag går ca. en tredjedel af alle fakturaer i Danmark gennem et af deres systemer, og på virksomhedens kundeliste tæller blandt andet flere regioner, statslige styrelser og store private virksomheder. Stifter og ejerleder af mySupply Flemming Beltoft ser frem til samarbejdet med Visma.

“Visma har kompetencer inden for udvikling af processer og digitale løsninger, som kan supplere mySupplys stærke fundament. Elektronisk fakturering er ikke nyt i Danmark, men det næste store skridt er at blive endnu bedre til at udnytte den tilgængelige data fra digitale dokumenter, og her kan vi hos mySupply og Visma i samarbejde udrette store ting,” siger Flemming Beltoft.

mySupply har igennem de sidste 20 år opbygget en unik erfaring med udveksling af elektroniske dokumenter og systemintegrationer indenfor NemHandel, Peppol, VANS m.v. mySupply har udviklet VAX 360 systemet, der ikke findes tilsvarende på markedet, for løsning og håndtering af digitale dokumenter. Det er et system, som Flemming Beltoft er helt tryg ved at fortsætte udviklingen af i Vismas regi.

“Det har været essentielt, at vi kan se vores kunder i øjnene og sikre en fortsat udvikling af VAX-løsningen og en god fremtidig leverandør under et nyt ejerskab. Vi har set, at Visma kan tilføre yderligere kompetencer og markedsmæssige muligheder indenfor vores forretningsområde. Jeg mener derfor, at vi har fundet den helt rigtige ejer,” siger Flemming Beltoft.

Flemming Beltoft vil i forbindelse med opkøbet desuden planlægge sin udtræden af arbejdsmarkedet, men vil bistå med at finde den nye adm. direktør af mySupply.

Opkøbet trådte officielt i kraft fra 11 januar 2022. mySupply fortsætter sit virke fra det nordjyske og beholder sit navn.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>