Vivotek IP Kameraer til overvågning – privat og erhverv

Vivotek IP Kameraer

Vivotek IP Kameraer til overvågning – privat og erhverv

Hos ITV Security har vi et stort udvalg af Vivotek IP Kameraer.

Disse kameraer kan være grundstenene i et IP Surveillance System, der både kan køre gennem trådløse forbindelse eller kablet, hvilket giver dig en utroligt høj ydeevne.

Vivotek kan overvåge og beskytte dine aktiver – dag og nat – privat eller til erhverv. Et netværksforbundet overvågningssystem giver dig mange forskellige muligheder og kan bruge til at holde både mennesker, ejendom eller materialer sikre. Når dit overvågningssystem er opkoblet via et netværk kan du altid holde øje med det, både eksternt og lokalt og der er mulighed for at sende både lyd og billeder til fjernovervågning.

Kameraer fra Vivotek bruger noget der kaldes CODEC teknologi. Dette kan du bruge til at styre alle dine kameraer på en gang, og du får samtidig et godt, samlet overblik over al aktivitet. Du kan holde øje med kameraerne fra en standard webbrowser, men du kan også bruge mærkets egen software, der er tilgængelig på alle computere der er netværksforbundet.

Nedenfor kan du læse meget mere om vores udvalg af Vivotek IP kameraer, og du må også altid kontakte os hvis du vil have mere af viden om en overvågningsløsning der passer til dine behov.

Panorama / fiskeøjekamera

Panorama kameraer, eller fiskeøjekameraer og domekameraer som de også kan kaldes er mindre kameraer, der giver dig et bredt billede på trods at kameraets størrelse. De kan fås til både indendørs og udendørs brug, og modstå diverse vind og vejr. Du kan læse meget mere om de mange forskellige og unikke kameraer på vores hjemmeside, og vi rådgiver jer også gerne, så i kan finde de overvågningsværktøjer der passer allerbedst til jeres behov.

Kamera med visker

Skal du have udendørs overvågning men vil du gerne sikre at regndråber på kameraet ikke kommer i vejen for tydelige og klare billeder? Så kan det være en mulighed at vælge et Wiper kamera, der har en “vinduesvisker”. Desuden er mange af disse kameraer specialudviklede til at kunne give gode, tydelige billeder, selv hvor lyset er svagt og grumset.

Tællekameraer

Counting-kameraer er et værktøj der kan bruges til at tælle og analysere mennesker og objekter inden for kameraernes rækkevidde. De bruger 3D teknologi til blandt andet at kunne se højden på mennesker, forskel på børn og voksne og lignende. Med 98% sikkerhed, slipper du for at tælle dobbelt og tælle forkert, så du kan holde øje med hvor mange der kommer ind i centeret, hvornår der er travlest i butikken eller lignende.

Derudover kan kameraets sammen med Vivotek give dig daglige rapporter, som du derefter kan sammenligne med andre dage.

Hvorfor have overvågning?

Der kan være mange grunde til at man vælger at have overvågning. I butikker og storcentre bruger man blandt andet kameraer til overvågning af butikker så man kan gå tilbage og se hvis der er tyverier, men det bliver også brugt på diskoteker og barer, samt steder hvor man ønsker at lave statistik og udtrække data over hvor mange mennesker der bevæger sig rundt.

Derudover bruger man det naturligvis også til at give sikkerhed og tryghed, for eksempel på sygehuse, institutioner og mange andre steder.