VMware Explore 2023: Nye innovationer styrker kundernes Multi-Cloud-rejse
Hjem VMware VMware Explore 2023: Nye innovationer styrker kundernes Multi-Cloud-rejse

VMware Explore 2023: Nye innovationer styrker kundernes Multi-Cloud-rejse

Af Redaktionen

VMwares nye tilbud, services og partnerskaber annonceres i dag på VMware Explore i Barcelona med formålet om at styrke kundernes Multi-Cloud-rejse.

I dag på VMware Explore 2023 i Barcelona annoncerer VMware nye tilbud, tjenester og udvidede partnerskaber, der giver kunderne mulighed for at tage en cloud-smart tilgang til deres multi-cloud-rejse og bringe kraften fra kunstig intelligens (AI) til virksomheden.

Digital transformation er i højsædet hos organisationer, der ønsker at sætte fart på deres innovationstempo. Sammen med sine økosystempartnere hjælper VMware organisationer med at indføre en “Cloud Smart”-tilgang med fleksibilitet og valgmuligheder på tværs af flere clouds for at gøre multi-cloud-miljøet til en konkurrencefordel. Samtidig styrker VMware sine bestræbelser på at give kunderne mulighed for at implementere generativ AI i virksomheden ved at bygge videre på de private AI-meddelelser fra VMware Explore 2023 Las Vegas og etablere nye samarbejdsinitiativer med branchepartnere.

At bringe AI’s kraft til virksomheden

Potentialet i generativ AI kan ikke realiseres, medmindre virksomhederne er i stand til at bevare fortroligheden af deres data og minimere IP-risikoen, mens de træner, tilpasser og implementerer deres AI-modeller. VMware annoncerede i dag nye initiativer og udvidede partnerskaber for at fremme virksomhedernes anvendelse af generativ kunstig intelligens og udnytte værdien af pålidelige data, herunder:

 • Introduktionen af VMware Private AI with Intel, et nyt samarbejde, der hjælper virksomheder med at opbygge og implementere AI-modeller og øge AI-performance ved at udnytte kraften i VMware Cloud Foundation og Intel AI-softwarekit, processorer og hardwareacceleratorer.
 • Et samarbejde mellem IBM and VMware for at introducere IBM watsonx til lokale miljøer. Kunder kan kombinere VMware Private AI og Red Hat OpenShift for at hjælpe med at muliggøre hurtige, transparente generative AI-funktioner.

Moderniser, optimer og beskyt Multi-Cloud-virksomheden bedre

I dag på VMware Explore Europe annoncerede VMware flere løsninger, der giver kunderne mulighed for at udnytte kraften i generativ AI, samtidig med at de moderniserer, optimerer og beskytter applikationer, operationer og data på tværs af enhver cloud. Højdepunkterne inkluderer:

 • VMware Explore 2023: Nye innovationer styrker kundernes Multi-Cloud-rejseIntroduktionen af VMware Data Services Manager, der giver IT mulighed for at administrere data services, der kører på VMware Cloud på en mere konsistent og sikker måde, og nye forbedringer af VMware Cloud Foundation, som giver fordele for moderne AI/ML- og generative AI-arbejdsbelastninger.
 • Google Cloud AlloyDB Omni som den første tredjeparts PostgreSQL-kompatible database, der naturligt er integreret med VMware Cloud Foundation gennem VMware Data Services Manager og VMware vSAN.
 • Omfattende forebyggelse, påvisning og gendannelse fra ransomware med tech preview af VMware Intelligent Threat Detection og introduktionen af VMware Live Recovery.
 • Med mere end 50 partnere globalt inkluderer VMware Sovereign Cloud nu nye udvikler-, data- og sikkerhedstjenester såsom integrerede datatjenester gennem VMware Cloud Director og økosystempartnere samt udvidede kapaciteter inden for udviklercentriske værktøjer som VMware Tanzu og VMware NSX, der muliggør hurtig applikationslevering med præcise kontroller omkring dataflow.
 • Nye opdateringer til Spring, det førende Java-udviklingsrammeværk, sammen med forbedringer på tværs af Tanzu Application Platform, Tanzu Data Solutions og Tanzu Intelligence Services, der skal hjælpe teams med at udvikle, drive og optimere højtydende applikationer hurtigere, omkostningseffektivt og sikkert.

Forenklet og forbedret sikkerhed samt moderniserede edge-enheder

Virksomheder og udbydere inden for kommunikationstjenester søger måder at forenkle, forbedre sikkerheden og modernisere deres edge-miljøer. I dag annoncerer VMware nye innovationer, der skal hjælpe kunder med at fremskynde vedtagelsen af softwaredefineret edge adoption, herunder:

 • Nye VMware Edge Cloud Orchestrator-telemetrifunktioner, der giver indsigt og synlighed i edge-arbejdsbelastninger og identificerer slutenheder.
 • Intelligent Assist til VMware Software-Defined Edge for at operationalisere tilslutning, sikring og styring af workloads, brugere og IoT-enheder.
 • Et udvidet samarbejde mellem Microsoft og VMware, der gør det muligt for VMware SASE-kunder at bruge Microsoft Security Copilot – et værktøj, der fokuserer på at identificere trusler og uregelmæssigheder ved hjælp af generativ AI.
 • Ny Workflow Hub til VMware Telco Cloud Automation, der understøtter hurtig udrulning af mobile steder.
 • Indledende integration af Symantec Cloud Secure Web Gateway for at forbedre sikkerheden af den softwaredefinerede edge.

Sådan styrkes og sikres den hybride arbejdsstyrke bedre

I dag annoncerer VMware avancerede automatiseringsfunktioner og nye tredjepartsintegrationer leveret via Anywhere Workspace-platformen, der giver organisationer de nødvendige værktøjer til at forenkle IT-arbejdsgange, forbedre sikkerheden og forbedre den samlede effektivitet. Opdateringerne omfatter bl.a:

 • Introduktion af næste generations Mac-administration for at forenkle IT-arbejdsgange og reducere omkostninger. VMware annoncerer Hub Health, nye sikkerhedsbaselines fra tredjeparter og et nyt dashboard til administration af opdateringer til macOS for yderligere at etablere et selvhelbredende, selvkonfigurerende og selvsikrende autonomt arbejdsområde.
 • Et udvidet Workspace ONE-integrationspartnerskab med Intel for at automatisere opdagelsen af sårbarheder på hardware-, firmware- og driverniveau.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>