Voltcraft fejrer 40 års fødselsdag – her får du et indblik i deres successhistorie
Hjem NYHEDER Voltcraft fejrer 40 års fødselsdag

Voltcraft fejrer 40 års fødselsdag

Af Redaktionen

Pålidelig og præcis siden 1982: Professionelt udstyr til industri, laboratorier, håndværk og uddannelse

  • Mål, test, oplad og afprøv: Volcraft er et mærke, der ved, hvad fagfolk har brug for

  • Solidt og innovativt design: Produktkvalitet til en favorabel pris

  • Vi fejrer dem i et helt år: fantastiske tilbud i forbindelse med Voltcrafts jubilæum

Kvalitet og innovation til et optimalt pris-ydelsesforhold – og som opfylder kundernes krav: Det er dét, som Voltcraft står for som virksomhed. Det har de nu gjort i 40 år, og deres produkter er både pålidelige og præcise i ethvert henseende. Uanset om det drejer sig om elektrisk måle- og miljømåleteknologi, strømforsyning og strømførende dele, opladningsteknologi og powerbanks, batterier og akkumulatorer eller endoskoper: Tekniske brugere inden for udvikling, laboratorier, håndværk, vedligeholdelse og undervisning, studerende, teknologientusiaster og professionelle gør det selv-folk sætter pris på Voltcraft-produkternes solide håndværk og innovative teknologi, som er blevet afprøvet og testet i praksis gennem fire årtier. 40 år – for elektronikbranchen svarer det til en mindre evighed. Omvendt betyder det også: Kun virkelig succesfulde mærker kan klare konkurrencen gennem mere end fire årtier. Voltcraft er et godt eksempel!

Uden innovation – intet fremskridt

Produktekspert, Harald Lehner, har været dybt involveret i Voltcrafts produktudvikling gennem mere end 30 år. Han kender de mere end 1.700 Voltcraft-produkter bedre end sin egen bukselomme. Og han ved præcis, hvilke krav det daglige arbejde i laboratoriet, på værkstedet eller i produktionen stiller til måling, opladning og netværksteknologi: “Arbejdsmiljøet, som vores enheder bruges i, ændrer sig hurtigt, og hjulet for de tekniske innovationer drejer også hurtigere og hurtigere. Derfor udvikler vores produkter sig også dynamisk, så det fortsat er muligt at optimere og forenkle arbejdet med dem.” Det er derfor ikke så underligt, at mange Voltcraft-enheder i løbet af de sidste fire årtier, lige siden deres lancering, har imponeret med deres tekniske funktioner og stadig gør det – funktioner, som konkurrenterne først tilføjede til deres portefølje langt senere.

Nøjagtig måling direkte fra fabrikken

Produktionen af Voltcraft-enhederne er også helt i top. De produceres i gennemtestede produktionsfaciliteter, der opfylder den høje kvalitetsstandard på det europæiske marked. Strenge kvalitetskontroller sikrer, at produkterne lever op til alle nationale og internationale sikkerhedsstandarder, såsom CE, VDE og ISO. Udover de høje tekniske kvalitetskrav overholdes naturligvis også RoHS og REACH retningslinjerne. Eftersom test og måling primært handler om nøjagtighed, er Voltcraft-måleapparaterne fabrikskalibreret som standard (uden certifikat). Derudover tilbyder Conrad en officiel kalibrering af næsten alle måleapparater mod en merpris, med et certifikat i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 eller også i henhold til DIN EN ISO/IEC 17025: 2018 (DAkkS-akkrediteret laboratorium). Du kan finde flere informationer vedrørende kalibreringsservicen her: https://www.conradelektronik.dk/om-os/services/kalibreringsservice

Voltcraft fejrer 40 års fødselsdag – her får du et indblik i deres successhistorieDet er, hvad Conrad-kunderne kan se frem til i jubilæumsåret!

Voltcraft runder de 40 år – og det skal fejres! Kunderne kan hver måned se frem til månedens særlige jubilæumsprodukt. Der er begrænsede specialudgaver af eksisterende serieprodukter og nye produkter til jubilæumspriser. Hver måned præsenterer Voltcrafts ekspertteam endvidere innovative produkter og sortimenter inden for forskellige temaområder i forbindelse med måling, test og kontrol.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>