Volvo Cars og YouTube i samarbejde om in-car streaming
Hjem KANALPARTNER Volvo Cars og YouTube samarbejder om in-car streaming

Volvo Cars og YouTube samarbejder om in-car streaming

Af Redaktionen

YouTube-videostreaming er på vej til alle Volvo-modeller med indbygget Google infotainment, hvilket afspejler fortsættelsen af partnerskabet mellem Volvo Cars og Google.

YouTube bliver dermed Volvos første videoplatform til download fra Google Play og flere vil følge efter.

I en elbil kan der på længere ture være behov for ladestop – og med videostreaming som en mulighed kan ladepausen benyttes til at nyde livestreaming, nyheder, shows eller din nyeste favoritvideo.

Helt grundlæggende går Volvo Cars ikke på kompromis med sikkerheden og vil kun gøre afspilning af videoer mulig, mens bilen holder stille.

Volvo Cars og YouTube i samarbejde om in-car streaming

“At give vores kunder mulighed for at se videoer, mens deres bil lades op eller når de venter på at hente deres børn fra skole, er en del af vores løfte om at gøre deres liv nemmere og bedre,” udtaler Henrik Green, teknologichef hos Volvo Cars. “Med YouTube og andre store streamingtjenester, der er på vej, kan vores kunder nyde deres ladestop i stedet for at opleve det som et irritationsmoment og dermed gøre elbil-ejerskabet en smule mere behageligt og nemmere.”

Partnerskabet mellem Volvo Car Group og Google startede, da Volvo Car Group meddelte, at det ville være først med at integrere et Android-styret infotainmentsystem med Google-apps og -tjenester.

Ud over videoafspilning annoncerer Volvo Cars og Google i dag, at kunderne snart vil kunne downloade navigationsapps som Sygic og Flitsmeister, opladningsapps som Chargepoint og Plugshare og parkeringsapps som SpotHero og ParkWhiz i de områder, hvor de er tilgængelige.Volvo Cars tilbyder allerede nu EasyPark appen i alle biler med Google Infotainment systemet.

Den digitale dagligstue flytter ind i bilen

Indførelsen af videostreaming falder sammen med meddelelsen om, at Volvo Cars sigter mod problemfri integration af enheder, der har Google Assistant, hvilket dybest set forvandler virksomhedens biler til smarte enheder. Integrationen med Google Assistant-enheder og introduktionen af YouTube betyder, at bilen fungerer som en udvidelse af førerens digitale dagligstue.

Kombineret med et premium lydanlæg, der kan konkurrere med mange anlæg i hjemmet, og Volvos afslappede interiør med støjreduktion og komfortable siddepladser, fungerer bilen som en ekstra personlig dagligstue uden forstyrrelser. Da Volvo Cars’ tilbud også indeholder ubegrænset data, kan kunderne se YouTube, så længe de ønsker det.*

“Bilen er et fantastisk sted at nyde video og lyd, så jeg ville ikke blive overrasket, hvis det betyder, at folk bruger mere tid i deres Volvoer, selv når de ikke kører nogen steder,” afslutter Henrik Green.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>