Wipro åbner Industrial Internet of Things Centre of Excellence

Wipro meddelte i dag lanceringen af ​​virksomhedens tredje globale Industrial Internet of Things Centre of Excellence (CoE).

Wipro åbner Industrial Internet of Things Centre of Excellence 1
Jayraj Nair, vicedirektør og global chef for IoT, Wipro

CoE markerer Wipros engagement i at udvikle innovative IIoT-løsninger for sine kunder, der dækker hele teknologsektoren blandt andet bilindustrien, sundhedsvæsenet og lægemiddelindustrien, forbrugerprodukter og forsyningsværker. Ved at benytte kunstig intelligens, blockchain og robotics, vil laboratoriet udvikle Proofs of Concept (POCs) og markedsklare IoT-løsninger i en iterativ, agil udviklingsmodel.

Det nye IoT center bliver det tredje af sin slags på verdensplan for Wipro. Det nye center får adresse i Kerala i Indien. Delstaten har bestræbt sig på at skabe jobs inden for teknologiske områder, herunder IIoT, ved at fremme et pulserende hardwarebaseret start-up og iværksætter økosystem. Kerala er desuden vokset til at være en teknologihub, der giver adgang til en dynamisk talentmasse inden for nye teknologier. De andre to centre ligger i Californien og Bangalore, Indien.

“Vi er stolte af at åbne vores tredje Industrial IoT Center of Excellence. IoT repræsenterer en enorm mulighed for brancher i en hyper-forbundet verden, og vi er overbeviste om, at vores end-to-end-tjenester og tilbud vil hjælpe vores kunder med at udnytte IoT som led i deres digitale transformation,” siger Jayraj Nair, vicedirektør og global chef for IoT, Wipro.

Ved at kombinere Wipros tjenester og tilbud inden for teknik, analyse, rådgivning og applikationer med domæneekspertise inden for bestemte brancher, tilbyder IT-giganten omfattende tekniske løsninger til IoT-implementering. Disse spænder fra sensorer, tilslutning, edge computing, storage, kunstig intelligens, maskinlæring og analyser. Wipro benytter også sit økosystem af partnere og underleverandører til at sikre de bedste resultater for til sine kunders IoT-programmer.