Wipro hædret som ‘Citrix cloud partner of the year’

Blandt 80 globale serviceudbydere har Citrix valgt Wipro som den bedste til at håndtere cloudtjenester og hjælpe kunderne med at accelerere deres digitale rejse.

Citrix har anerkendt Wipro med prisen “2018 Citrix Cloud Partner of the Year” i henholdsvis Indien og Japan. Citrix nævner i begrundelsen Wipros ”eksemplariske indsats for at give kunderne mulighed for selv at bestemme deres rejse ind i skyen med relation til digitale workspaces”.

Wipro blev anerkendt af Citrix som de bedste til at accelerere kundernes digitale rejse blandt 80 globale serviceudbydere, der alle tilbyder cloud-baserede infrastrukturtjenester i Indien og Japan.

Paul Fecteau, Acting Partner og AVP for Citrix, begrunder prisen således:

”Wipro har præsteret banebrydende innovation og har tilpasset sig til både vores vision og de voksende behov hos vores fælles kunder. Deres succes med at skabe resultater for virksomheder verden over og hjælpe dem med rejsen til skyen er grunden til, at vi anerkender dem som vores ”2018 cloud partner of the year” i både Indien og Japan-regionerne,” siger han.

Hos Wipro skaber udmærkelsen begejstring hos Satish Yadavalli, General Manger i Cloud and Infrastructure Services hos Wipro.

”Vi er meget glade for at modtage prisen, som anerkender vores indsats og gode resultater med at hjælpe vores kunder med at formulere og eksekvere deres cloud-strategi med relation til digitale workspaces. Vores samarbejde med Citrix er afgørende for at kunne servicere vores kunder på bedste vis på dette område, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet til glæde for vores fælles kunder,” siger han.

For at gøre det lettere at overgå til cloud-tjenester via digitale workspaces har Wipro skabt løsningen LiVE Workspace, bygget på Wipro’s HOLMES kunstige intelligens-platform og understøttet af et bredt partner-økosystem. Softwaren hjælper virksomheder med at avancere til en mere digitalt funderet og brugerorienteret arbejdsplads frem for den klassiske skrivebordslåste tilgang. Wipri LiVE er et end-to-end-standardiseret og integreret virtuelt arbejdsmiljø, som tilbyder indbyggede værktøjer, teknologier og processer og giver brugerne adgang til data og forretningsapplikationer hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhed. Løsningen tilbyder også indbyggede forudseende analyseredskaber med kognitive evner til proaktivt at identificere, løse og håndtere kritiske applikationer og infrastruktur-relaterede problemer, før brugeren oplever det som et problem.