Wipro køber 4C, en førende Salesforce multicloud-partner i Europa

Wipro annoncerede i dag, at de har underskrevet en endelig aftale om køb af 4C, en af ​​de største Salesforce-partnere i Storbritannien, Europa og Mellemøsten.

Wipro køber 4C, en førende Salesforce multicloud-partner i Europa 14C blev oprettet i 1997 med hovedkontor i Mechelen, Belgien, og er en uafhængig Salesforce Platinum Partner og et af de førende konsulentfirmaer i Europa og Mellemøsten. 4C har dybe kapaciteter på tværs af flere Salesforce-områder, herunder salg, marketing og har specialiseret sig i at transformere processer med Salesforces konfigurations-, pris-, tilbuds- (CPQ) og faktureringsløsninger. 4C har med succes leveret over 1.500 projekter til flere end 500 kunder og er en af ​​EMEAs mest certificerede Salesforce-partnere med over 1000 Salesforce-certificeringer.

Med over 350 ansatte baseret på lokale kontorer i London, Paris, Bruxelles, Dubai og København, har 4C en robust Salesforce-praksis i Storbritannien, Frankrig, Benelux, Norden og De Forenede Arabiske Emirater.

Overtagelse styrker Wipros position væsentligt som en førende leverandør af Salesforce-løsninger på disse markeder. 4C konsolideres som en del af Wipros Salesforce-praksis, der leverer markedsledende løsninger globalt omkring flere Salesforce-clouds og dens økosystem af produkter.