Wipro skal skabe digital transformation for E.ON

Et nyt it-partnerskab har til formål at øge energiselskabet E.ONs agilitet og innovation ved hjælp af en hybrid cloud-strategi.

Wipro skal skabe digital transformation for E.ON 1
N.S. Bala, President and Global Head, Energy, Natural Resources, Utilities & Construction, fra Wipro Limited

Wipro Limited, en af verdens førende globale it-konsulentvirksomheder har indgået en strategisk samarbejdsaftale omkring modernisering af it-infrastruktur og digital transformation med energiselskabet E.ON.

Wipro får til opgave at opgradere E.ON’s datacenter-tilstedeværelse til en hybrid cloud-model via Wipros BoundaryLess Enterprise framework og Wipro HOLMES™, der gør brug af kunstig intelligens (AI) og automation. Hensigten er at reducere datacentrenes klimaaftryk, strømline infrastrukturen og opnå optimal operationel agilitet ved at visualisere hele virksomhedens datacenter-set-up. Endeligt skal Wipros hybrid cloud-strategi hjælpe E.ON med at optimere sit work flow og fremtidssikre leveringen af gode kundeoplevelser.

Marcus Schaper, Chief Digital and Technology Officer, fra E.ON udtaler: “Optimeringen af vores cloud-tilstedeværelse er et nøgleelement i vores digitale transformation imod en bedre fremtid. Vi er overbevist om, at vores strategiske partnerskab med Wipro vil gøre det muligt at føre vores cloud-strategi sikkert og effektivt ud livet.”

N.S. Bala, President and Global Head, Energy, Natural Resources, Utilities & Construction, fra Wipro Limited siger: “Vi er meget glade for at blive valgt som E.ONs strategiske transformationspartner og ser frem til at støtte virksomheden og medarbejderne på deres digitale rejse. Vores hybrid cloud hosting-strategi baseret på kunstig intelligens vil uden tvivl være en garant for fremdrift i E.ONs vision om løbende at levere teknologisk avancerede og kundeorienterede energiløsninger.”

“I et hastigt skiftende landskab for forbrug og levering af energi er operationel agilitet blevet en nødvendighed for organisationer med et ønske om at opnå større effektivitet. Wipros erfaring inden for arbejde med energisektorens værdikæder og vores store know-how omkring ny teknologi positionerer os godt til at levere kvalitetsløsninger til E.ON,” tilføjer N.S. Bala.