Workshop om EU-støtte til søkabler, 5G-transportkorridorer og ’Smart Community’-projekter
Hjem EVENT Workshop om EU-støtte til etablering af søkabler, 5G-transportkorridorer og ’Smart Community’-projekter

Workshop om EU-støtte til etablering af søkabler, 5G-transportkorridorer og ’Smart Community’-projekter

Af Redaktionen

Energistyrelsen holder workshop d. 4. februar kl. 10-12 om mulighederne for at søge EU-støtte til etablering af søkabler, 5G-transportkorridorer og 5G-understøttede ’Smart Community’-projekter.

EU-Kommissionen har åbnet for den første ansøgningsrunde under den digitale del af støtteprogrammet Connecting Europe Facility (CEF-2 Digital).

Energistyrelsen afholder derfor en online-workshop for at understøtte danske aktører, som har interesse i at søge EU-støtteprogrammet.

Der er afsat i alt 258 mio. EUR til den første ansøgningsrunde, som skal forbedre EU’s digitale infrastrukturer, herunder etableringen og opgradering af gigabit-forbindelser og 5G-net.

Workshop om EU-støtte til søkabler, 5G-transportkorridorer og ’Smart Community’-projekterTil workshoppen vil der blive givet information om rammerne for CEF 2 Digital, ansøgningsprocessen og danske myndigheders bidrag hertil. Workshoppens formål er at afdække behov, muligheder og interessen for danske projekter blandt teleselskaber, kommuner, universiteter og andre interessenter.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i workshoppen. Energistyrelsen vil efter tilmelding til workshoppen via tele@ens.dk fremsende en række spørgsmål til de tilmeldte, som vil være med til at danne rammen for workshoppen.

Tid: Fredag den 4. februar 2022 kl. 10.00-12.00.

Tilmelding: tele@ens.dk  senest den 31. januar 2022.

For mere information om de første ansøgningsrunder og ansøgningsbetingelser kan oplæggene på EU-Kommissionens infodag den 19. februar 2022 genses.

Det fulde arbejdsprogram for CEF 2 Digital 2021-2025 er tilgængeligt her.

Læs også mere om CEF 2 Digital på Energistyrelsens hjemmeside her.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>