Zoom strømliner arbejdsgange gennem AI med nyt samarbejde
Hjem AI Zoom strømliner arbejdsgange gennem AI med nyt samarbejde

Zoom strømliner arbejdsgange gennem AI med nyt samarbejde

Af Redaktionen

Zoom indgår samarbejde med de førende AI-virksomheder, OpenAI og Anthropic.

Det nye samarbejde betyder, at Zoom-platformen fremover kan tilbyde flere effektive AI-modeller og funktioner til Zoom-brugere.

Formålet er at styrke brugernes produktivitet og strømline de hybride arbejdsgange.

Den intelligente Zoom-platform bliver nu endnu mere intelligent med Zooms seneste samarbejde med de førende AI-udbydere, OpenAI og Anthropic. Fremover kan Zoom-brugere få en endnu mere effektiv arbejdsdag, når kunstig intelligens i højere grad bliver drivkraften bag platformen, der skal lette brugernes arbejdsgange og opgaver.

Zoom strømliner arbejdsgange gennem AI med nyt samarbejde “I Zoom har vi længe indtænkt og integreret smarte AI-løsninger i vores enterprise-platform. Kunstig intelligens er blevet en del af Zooms DNA for konstant at lette og forbedre samarbejdet, kunderelationer og øge fleksibiliteten. Derfor er jeg glad for, at Zoom nu kan tilbyde brugerne de bedste AI-modeller og -værktøjer, som giver mulighed for at få en mere effektiv og fleksibel arbejdsdag,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Med det nye samarbejde kan Zoom tilbyde brugerne flere forskellige AI-modeller, så platformen i højere grad kan forbedre arbejdsgangene og arbejdsoplevelsen for medarbejdere på tværs af brancher.

Med de nye modeller er det fx muligt at skræddersy sproget til den enklte arbejdsplads, så autogenerede svar og tekster passer til den enkelte virksomheds sprogtone.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>