Hjem TAG Heuer bliver navnesponsor for Porsche E-sports Supercup

TAG Heuer bliver navnesponsor for Porsche E-sports Supercup

Af Redaktionen
TAG Heuer bliver navnesponsor for Porsche E-sports Supercup

Porsche opgraderer sin virtuelle racerløbsserie yderligere med TAG Heuer som ny navnesponsor.

TAG Heuer bliver navnesponsor for Porsche E-sports SupercupSamtidig med lanceringen af dette sponsorat får konkurrencen også det nye navn ”Porsche TAG Heuer E-sports Supercup”, og præmiepengene forhøjes til 200.000 USD. Porsche lancerede denne verdensmesterskabsserie i 2019 – i samarbejde med iRacing, som er en førende udbyder af realistiske onlineracerløbssimuleringer. Porsche samarbejder allerede med TAG Heuer i Formel E.

”Porsche står for usædvanlige oplevelser, og e-sports-racerløb giver mange af vores fans sådan en følelsesbetonet Porsche oplevelse. ”Porsche TAG Heuer Esports Supercup” er vores vigtigste virtuelle racerløbsserie”, siger Kjell Gruner, som er øverste marketingchef hos Porsche AG.

”Efter den meget succesrige premiere i 2019 går vi nu ind i anden sæson med en stærk partner ved vores side. Porsche og TAG Heuer udgør allerede et stærkt team i Formel E. Nu er TAG Heuer som et traditionsrigt mærke med til at styrke etableringen af den mest krævende konkurrence inden for e-sports-racerløb yderligere.”

”Efter at vi i denne sæson er gået sammen i TAG Heuer Porsche Formel E-teamet, glæder vi os over, at vi nu kan udvide det succesfulde samarbejde til også at omfatte e-sports-universet”, forklarer Stéphane Bianchi, som er CEO for LVMH Watchmaking Division og CEO for TAG Heuer. ”Vores to mærker er mestre inden for udfordringer, innovation og præcision. Som et avantgarde-urmærke med en historisk tilknytning til racerbanen er e-sport en fantastisk ny platform for os. Her kan vi præsentere vores værdier, understøtte et dynamisk og passioneret motorsportsfællesskab og give liv til konkurrencen i en digital tidsalder. Vi glæder os til i fællesskab med Porsche og iRacing at byde på en uforlignelig e-sports-oplevelse og til at se, hvordan verdens bedste sim-racerkørere udnytter deres potentiale fuldt ud, siger Bianchi.

”Virkelighedens motorsportshistorie hos Porsche og TAG Heuer er enestående, og vi glæder os over, at disse to mærker understøtter vores første verdensomspændende single-make e-sports-racerløbsmesterskab”, forklarer Steve Myers, som er Motorsport Simulations Executive Producer hos iRacing.com.

Sidst år vandt australieren Josh Rogers mesterskabet i forbindelse med en spændende finale mod tyskeren Maximilian Benecke. Sebastian Job fra Storbritannien og Mitchell de Jong fra USA blev nummer tre og fire. Top 4-kørerne fra sidste sæson deltager igen i konkurrencen i 2020 – sammen med 36 andre både nye og etablerede kørere.

Løbsplanen for ”Porsche TAG Heuer Esports Supercup 2020” indeholder også nogle nye racerbaner. Testkørslen før sæsonstarten finder sted den 28. marts på ”Circuit de Barcelona-Catalunya”, hvor konkurrencen også blev afholdt i efteråret 2019.

Der findes yderligere informationer på Porsches motorsports-hub: https://motorsports.porsche.com

Event Dato Racerbane
Test (før sæsonstarten) 28. marts 2020 Circuit de Barcelona-Catalunya
1. runde 2. maj 2020 Circuit Park Zandvoort
2. runde 9. maj 2020 Circuit de Barcelona-Catalunya
3. runde 23. maj 2020 Donington Park Circuit
4. runde 13. juni 2020 Circuit de la Sarthe
5. runde 4. juli 2020 Nürburgring Nordschleife
6. runde 18. juli 2020 Silverstone Circuit
7. runde 1. august 2020 Road Atlanta
8. runde 15. august 2020 Brands Hatch Circuit
9. runde 29. august 2020 Circuit de Spa-Francorchamps
10. runde 19. september 2020 Autodromo Nazionale Monza

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>