Hjem PARTNERZONE

PARTNERZONE

PARTNERZONE

Kaseya er den førende leverandør af komplette løsninger til it- og sikkerhedsadministration til managed service providers (MSP’er) samt små og mellemstore virksomheder.

Gennem sin kundefokuserede tilgang og support leverer Kaseya de bedste teknologier, der giver virksomheder mulighed for problemfrit at administrere it-infrastruktur, sikre netværk, sikkerhedskopiere kritiske data, administrere serviceoperationer og vækste deres virksomheder.
Kaseya tilbyder en bred vifte af administrationsløsninger, herunder kendte navne som: Kaseya, Datto, IT Glue, RapidFire Tools, Unitrends, Spanning Cloud Apps, TruMethods, ID Agent, Graphus, RocketCyber og ConnectBooster. Disse løsninger er kernen i Kaseyas IT Complete-platform, der er designet til at maksimere effektiviteten ved brug af et samlet interface. IT Complete giver it-professionelle mulighed for at styre hardware, software, sikkerhed, data, overholdelse, drift mv. fra en central, integreret, intelligent og overkommelig platform.
Kaseya har hovedkvarter i Miami, Florida, og er et privatejet selskab, der opererer i over 25 lande. Læs mere på www.kaseya.com

PARTNERZONE

Hos Datto tror vi på, at der ikke er nogen grænse for, hvad en lille eller mellemstor virksomhed kan udrette med den rette teknologi.

Som verdens førende udbyder af cloudbaseret software- og teknologiløsninger, der er specialudviklet til brug af MSP’er, tilbyder Datto løsningerne Unified Continuity, Networking og Business Management og har yderligere skabt et unikt økosystem af MSP-partnere. Disse partnere leverer Datto-løsninger til over en million virksomheder over hele kloden. Datto har vundet priser for sin hurtige vækst, produktkvalitet, uovertrufne tekniske support og for at fremme en enestående arbejdsplads.

 

 

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>