Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DattoCon 2022

2022-09-11 - 2022-09-13

DattoCon 2022

Datto og Kaseya kan endelig åbne de fysiske døre, når DattoCon 2022 løber af stablen i Washington D.C. den 11.-13. september.

Dette års DattoCon er spækket med spændende keynotes, præsentationer af nye løsninger og produkter, paneldebatter og ikke mindst mulighed for at netværke med internationale kollegaer.

Konferencen er målrettet MSP’er, store som små, men alle virksomheder og brancher er velkomne, når it-sikkerhed, cloud og backup bliver diskuteret i alle dets afskygninger.

Tag med og oplev konferencens syv forskellige spor. De er designet til at give dig og din virksomhed indsigt og inspiration lige fra de nyeste it-sikkerhedsløsninger til beskyttelse af data, endpoints og den hybride arbejdsplads til, hvordan du kan arbejde strategisk med vækst i din MSP-virksomhed og accelerere jeres salg og marketing. Derudover vil der være rig mulighed for at høre oplæg fra Dattos nye CEO Fred Voccola, CISO Jason Manar og CMO Mike Puglia, der alle vil komme ind på, hvordan de ser Datto og Kaseya blive den største leverandør af cloudbasered software designet til MSP’er.

Huawei IT Day

Detaljer

Start:
2022-09-11
Slut:
2022-09-13
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>