Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordics Tech Talks

2022-09-22

Ikke-planlagt nedetid, langvarige restore-sessioner ”over linjen”, uforudsete udgifter i public cloud og smidig migrering af workloads.

Det er nogle af de problemstillinger, som mange virksomheder søger løsninger på.

I dette webinar forklarer Helge Tengstedt hvordan du med Veeam kan sikre, at sikkerhed, synlighed og mobilitet er en del af din strategi for databeskyttelse.

Med udgangspunkt i dagens trusselsbillede tager vi en overflyvning på, hvordan workloads kan flyttes sikkert og smidigt mellem forskellige on-premise og public cloud platforme (primært Azure). Derudover kigger vi på hvordan du kan sikre, at data er beskyttet – uanset hvilken platform I er på. Nøgleordene er: Fuld dækning! Mobilitet! Ransomware! Omkostningskontrol!

Vi glæder os til at se dig.

Speakers:
Nordics Tech Talks 3                            Nordics Tech Talks 4
Helge Tengstedt                                        Martin Plesner-Jacobsen

Enterprise Systems Engineer                Senior Systems Engineer

Huawei IT Day

Detaljer

Dato:
2022-09-22
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>