Jakob Kirkeskov er ny chef for miljøvurdering og planlægning
Hjem ENERGI Jakob Kirkeskov er ny chef for miljøvurdering og planlægning

Jakob Kirkeskov er ny chef for miljøvurdering og planlægning

Af Redaktionen

Danmarks største rådgivende landinspektørfirma LE34 ansætter ny afdelingsleder, Jakob Kirkeskov, der skal skabe øget fokus på synergien mellem firmaets kompetencer inden for blandt andet miljøvurderinger, fysisk planlægning og lodsejerhåndtering.

1. februar 2024 tiltræder miljøingeniør Jakob Kirkeskov stillingen som afdelingsleder i LE34 for miljøvurdering og planlægning efter knap 18 år i Rambøll.

Med sin omfattende erfaring i branchen og særligt sin erfaring med miljøvurderinger på store energiprojekter som Power-to-X, kommer han til at spille en central rolle i den stigende efterspørgsel på miljøvurderinger, som LE34 oplever.

Jakob Kirkeskov er ny chef for miljøvurdering og planlægning

1. februar 2024 tiltræder miljøingeniør Jakob Kirkeskov stillingen som afdelingsleder i LE34 for miljøvurdering og planlægning efter knap 18 år i Rambøll. Fotograf: Emil Frej.

– Jeg ser frem til at blive en del af en meget agil organisation, hvor vi hurtigt kan rykke på nogle ting, for eksempel miljøvurderinger af høj kvalitet. Samtidig er der tale om miljøvurderinger på projekter med anlæg af en ny karakter i forhold til tidligere, som for eksempel hydrogen og CO2-fangst, hvor der reguleringsmæssigt fra myndighedernes side er meget nyt, man skal forholde sig til. Her ser jeg frem til at skabe klarhed og holde den hårfine balance mellem overregulering og nødvendig regulering for miljøets skyld sammen med resten af mit nye team hos LE34, fortæller Jakob Kirkeskov.

Jakob Kirkeskov får base på LE34’s kontor i Køge og får det daglige ansvar for opgaveløsning. Desuden skal han understøtte den strategiske udvikling af området sammen med Gert M. Henningsen, der er forretningschef for LE34’s nye tværfaglige forretningsområde Miljø, Plan & Jura.

Jakob forlader en stilling i Miljø & Sundhed i Rambøll, hvor han har arbejdet i knap 18 år, først som projektleder, siden som afdelingsleder og senest som senior chefkonsulent. Den røde tråd gennem årene er Jakob Kirkeskovs store viden og erfaring med rådgivning i feltet mellem miljømyndigheder, bygherre, udviklere og øvrige rådgivere på de konkrete projekter.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>