Samsung Electronics udgiver bæredygtighedsrapport for 2024
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung Electronics udgiver bæredygtighedsrapport for 2024

Samsung Electronics udgiver bæredygtighedsrapport for 2024

Af Redaktionen

Den 28. juni udgav Samsung Electronics bæredygtighedsrapporten for 2024.

Samsung offentliggør resultaterne af væsentlighedsvurderinger med fokus på bæredygtig ledelse, der tager højde for både påvirkningen af virksomhedens aktiviteter på det eksterne miljø og eksterne faktorer på virksomheden.

Denne rapport indeholder Samsungs strategier og vigtigste resultater i forbindelse med miljø, sociale forhold og ledelse.
[Miljø]
Klimaforandring og energi │ Ressourcecirkularitet og spild │ Vand

I september 2022, annoncerede Samsung deres nye miljøstrategi, som inkluderer virksomhedens mål om at nå net zero Scope 1- og -2-emissioner inden 2050, maksimere ressourcecirkularitet for at bidrage til en cirkulær økonomi og tackle miljømæssige udfordringer gennem teknologisk innovation.

Samsung Electronics udgiver bæredygtighedsrapport for 2024Samsungs Device eXperience (DX) division sigter mod at nå net zero Scope 1- og -2-emissioner inden 2030. DX-divisionen opnåede cirka 93,4% konvertering til vedvarende energi ved udgangen af 2023 – hvilket omfatter 100% vedvarende energi, der bruges på store globale produktionsanlæg i USA, Europa, Korea, Kina, Brasilien, Indien og Vietnam.

I tråd med virksomhedens roadmap for ressourcecirkularitet blev genanvendt harpiks indarbejdet i 25% af de indkøbte plastdele sidste år. Og derudover udvidede DX-divisionen sine programmer for genbrug og genanvendelse af elektronisk affald (e-affald) til mere end 70 lande ved udgangen af 2023.

Samsungs Device Solutions (DS)-division installerede nye procesgasbehandlingsanlæg (regenerative katalystiske systemer, RCS) og udvidede brugen af systemer til genvinding af spildvarme fra flydende naturgas (LNG) i 2023 for at hjælpe med at nå net zero Scope 1- og -2-emissioner inden 2050. Som et resultat af flere reduceringsaktiviteter, faldt DS-divisionens Scope 1- og -2-emissioner med 11,6% i 2023 sammenlignet med 2022. DS-divisionen har tilmed udvidet deres brug af vedvarende energi med underskrevne energikøbsaftaler (PPA) i Korea for at levere vedvarende energi fra et 60 megawatt solkraftværk.

Alliance for Water Stewardship (AWS) tildelte Samsung den højeste certificering – Platinum-certificering – for deres fremragende vandforvaltningssystemer og anlæg i Giheung, Hwaseong og Pyeongtaek i Korea og anlægget i Xi’an i Kina. Derudover, reducerer virksomheden affaldsproduktionen ved at udvide antallet af ressourcecirkularitetscertificeringer fra Koreas miljøministerium til at omfatte certificeringer for ni nye varer fra marts 2024.

[Sociale forhold og governance]
Medarbejdere  Forsyningskæden Informationssikkerhed og beskyttelse  Produktkvalitet og sikkerhed  Forretningsadfærd

Samsung opretholder menneskerettigheder og forbedrer arbejdsmiljø sideløbende med at udvise og skabe stærk virksomhedskultur for ledere og medarbejdere. The Global Grievance Resolution Policy blev vedtaget i april i 2024 for at sikre, at modtagne klager håndteres retfærdigt og konsekvent i overensstemmelse med virksomhedens globale menneskerettighedsprincipper. Med et mål om at øge antallet af kvinder i arbejdsstyrken, planlægger Samsung at mere end fordoble antallet af kvindelige ledere i 2030 i forhold 2022.

For kontinuerligt at støtte sine medarbejdere med handicap, har Samsung i 2023 åbnet en standardarbejdsplads i et datterselskab kaldet ”Stellar Forrest” for at skabe bæredygtige job til mennesker med handicap. Stellar Forrest er startet som en konfektureproducent, der leverer bagværk til Samsungs medarbejdere, og planlægger at sprede sig til flere brancher for at skabe flere jobmuligheder, der passer til personer med handicap.

Samsung udvider gradvist forsyningskæden til også at omfatte sekundære og ikke-producerende leverandører. Tredjepartsrevisioner blev indført for at udvælge sekundære leverandører i 2023, hvilket udvidede Supplier Code of Conduct fra produktionsleverandører til alle leverandører, der leverer produkter og tjenester til Samsung.

Desuden udvidede virksomheden sin sikkerhedsplatform Samsung Knox til ikke kun at dække smartphones men også tv og hårde hvidevarer. Med regelmæssige sikkerhedsopdateringer af Samsung Galaxy-mobilenheder forlængede Samsung supportperioden for sikkerhedsopdateringer op til syv år fra januar 2024.

Samsung prioriterer personlig informationsbeskyttelse, produktkvalitet, kundesikkerhed, compliance og etisk ledelse på tværs af virksomheden.

Transparente relaterede oplysninger kan findes via hjemmesiden for bæredygtighed. Derudover har virksomheden aktive dialoger med stakeholders gennem fora, undersøgelser og on-site-besøg.

I overensstemmelse med udbredelsen af ikke-finansielle oplysninger og andre globale tendenser kommunikerer dette års rapport om Samsungs strategier, implementeringsaktiviteter og den aktuelle status for større spørgsmål om bæredygtig ledelse.

Den fulde udgave af 2024 Samsung Electronics Sustainability Report kan downloades her.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>