Hjem T-Systems

T-Systems

Af Redaktionen
T-Systems

T-Systems company profile

 

T-Systems tilbyder små, mellemstore og multinationale virksomheder ICT services til at håndtere den stadig mere krævende og komplekse digitale verden. Vi leverer services af høj kvalitet ved at udnytte vores globale infrastruktur lige fra datacentre til netværk.

T-Systems, som er et datterselskab til Deutsche Telekom, tilbyder one-stop shopping. Alt lige fra sikker drift af legacy systemer, drift af de klassiske ICT services, transformation til cloudbaserede ydelser (herunder international netværk, skræddersyet infrastruktur, platforme og software) til nye forretningsmodeller og innovative projekter under Internet of Things.

Markedet for IT og telekommunikation gennemgår i øjeblikket en radikal transformation: Nutidens forretningsprocesser er digitale og globalt forbundet, og kravene til transmissionshastighed, tilgængelighed, IT-services fra cloud og applikationer til analyse af store mængder data i realtid mv. øges konstant.

Internet of Things samler det hele, og T-Systems tilbyder sine kunder nem og hurtig adgang til public, hybrid og private cloud, til det bedste netværk og til skræddersyede platforme/applikationer som bl.a. SAP-services til f.eks. S4HANA, SAP Leonardo og/eller hybrid cloud løsninger.

T-Systems kan levere alt dette takket være vores globale rækkevidde i fixed netværk og mobilkommunikation fra højtsikrede datacentre, et omfattende cloud ecosystem bygget op omkring standardiserede platforme og globale partnerskaber. Vi tilbyder det højeste sikkerhedsniveau, der overholder EU kravene for databeskyttelseslovgivning.

For mere information, besøg www.t-systems.dk

T-Systems

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>