Barracuda Networks komplementerer sin e-mail-sikkerhedstjeneste ved at tilføje det såkaldte ‘Zero Trust Access’
Hjem SIKKERHED Barracuda Networks komplementerer sin e-mail-sikkerhedstjeneste ved at tilføje det såkaldte ‘Zero Trust Access’

Barracuda Networks komplementerer sin e-mail-sikkerhedstjeneste ved at tilføje det såkaldte ‘Zero Trust Access’

Af Redaktionen

Barracuda udvider e-mail beskyttelse med Zero Trust Acces

De nye funktioner gør det muligt at kontrollere og administrere adgangen til e-mail-systemet og Microsoft 365-applikationer efter behov.

Med Zero Trust Access kan brugerne øge sikkerheden i Microsoft 365 ved løbende at kunne verificere og kun tillade de rigtige brugere adgang til bestemte it-ressourcer. Med en adgangspolitik baseret på tid og kontekst, er det muligt at reducere angreb mod e-mails og applikationer i Microsoft 365.

Effektiv beskyttelse mod overtagelse af konti

Barracuda Networks komplementerer sin e-mail-sikkerhedstjeneste ved at tilføje det såkaldte ‘Zero Trust Access’Et stærk e-mailsikkerhed er særlig vigtig for at forhindre kontoovertagelse. Når en konto bliver hacket, ved vi, at gerningsmændene ofte også bevæger sig gennem Microsoft 365-systemet for derigennem at få adgang til andre programmer og data. Barracudas e-mail beskyttelse, suppleret med Zero Trust-sikkerhed, giver virksomhederne et ekstra lag beskyttelse til Microsoft 365,” siger Peter Gustafsson, chef for Barracuda Networks i Norden.

Zero Trust Access er nu en del af Barracuda e-mail Protection Premium Plus-tjenesten.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>