Fingeren på pulsen
Hjem TELEKOMMUNIKATION Fingeren på pulsen

Fingeren på pulsen

Af Redaktionen

HMD lancerer deres første originale kollektion, hvor fokus er æstetiske detaljer og gode vaner i form af hjemmereparation.

– Human Mobile Devices (HMD), kan I dag løfte sløret for deres første telefonkollektion i eget navn: HMD Pulse Pro, HMD Pulse Plus og HMD Pulse. Kollektionen tæller først og fremmest den nye HMD Pulse Pro, der kombinerer gennemført design med et 50MP selfiekamera for blot 1499,00 kroner.

”Vi har fingeren på pulsen og er meget opmærksomme på forbrugernes behov og de tendenser, der opstår på markedet. Reparation er en hjørnesten for os og et vigtigt nyt kapitel for smartphone innovation. Vi kommer til at gentænke normalen med en helt ny æra af smartphones, der forener det sofistikerede med substans” siger Lars Silbarbauer, CMO for Human Mobile Device.

”Reparation er er vigtigt for vores forbrugere og CCS insight har set en stødt stigende interesse i at reparere telefoner både i EU og i USA i løbet af de sidste år. Ca. halvtreds procent af de adspurgte i vores undersøgelse sagde, at de ønskede sig et produkt, som de kunne reparere til en rimelig pris i stedet for blot at gå ud og købe et nyt. Faktisk gælder det for hele 49 procent af de adspurgte i USA. Vi bider også mærke i, at 47% af de europæiske forbrugere og 48% af de amerikanske forbrugere er villige til at betale en højere pris for mere miljøvenlige produkter – hvilket støtter op om idéen om at producere reparerbare produkter.” Siger Ben Wood, Chrief Analyst CCS, insight.

 HMD Pulse kollektionen

Den nye HMD Pulse kollektion indeholder udelukkende produkter, som kan repareres, sådan at brugeren nemt kan skifte en ødelagt skærm, et gammelt batteri eller en bøjet opladerindgang ved brug af et iFixit reparationssæt, som tilkøbes separat.

Beslutningen om at satse så hårdt på reparation bunder i høj grad i en prioritering af den yngre generations prioriteter. En undersøgelse af HMD viser nemlig, at 41 procent af generation Z prioriterer reparation, når de vælger elektronik. I den forbindelse anslår HMD, at tre ud af fire produkter, som de kommer til at sælge i 2024, bliver reparationsvenlige.

Tag dit selfiegame til nye højder med HMD Pulse Pro

Med et 50MP Selfie Kamera er selfies i dårlig kvalitet fortid. Og med HMD Pulse Pro’s AI Super Portrait mode kan du for evigt vinke farvel til slørede selfies – selv når dagslyset er knapt.

HMD’s Pulse Pro er skabt som et tidløst valg, der ikke går af mode, og den kommer i tre smukke farver: Glacier Green, Twilight Purple og Black Ocean, designet med tanke på smukke silhuetter til en overkommelig pris.

 HMD Pulse Plus and HMD Pulse

Fingeren på pulsenI Pulse-kollektionen finder man også HMD Pulse Plus og HMD Pulse, der tilbyder op til 59 timers batterilevetid og selvfølgelig muligheden for nem reparation. Og de kommer i den samme smukke og tidløse farvepalette. HMD Pulse Plus fås til en pris af 1599 kr. og kommer med et 50MP kamera og dybdesensorer, der gør, at du nemt kan tage kvalitetsbilleder. HMD Pulse rammer balancen mellem performance, reparationsmulighed og en overkommelig pris. HMD Pulse kommer med et 13MP kamera med AI HDR og særlig fokus hudtone for naturlige og strålende billeder og fås til 1099 kr.

Med specifikationer i toppen og en pris i midten forsøger HMD at gøre denne smartphone-kollektion tilgængelig for alle.

Pris & tilgængelighed

HMD Pulse Pro, HMD Pulse Plus og HMD Pulse fås fra i dag, d. 24. april, hos udvalgte forhandlere til vejledende salgspriser:

  • HMD Pulse Plus, 6/128: 1599 kr.
  • HMD Pulse Pro, 6/128: 1499 kr.
  • HMD Pulse, 4/64:                            1099 kr.

Reparationskits er tilgængelige hos iFixit fra 49 EUR.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>