KL Auto ApS er blevet AutoMester E+
Hjem ENERGI KL Auto ApS er blevet AutoMester E+

KL Auto ApS er blevet AutoMester E+

Af Redaktionen

Siden 2004 har KL Auto i den sønderjyske by Padborg været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester.

At det lille lokale værksted nu er trådt ind i det nye år ved at blive en del af AutoMester E+, medfører bl.a. et øget fokus på klimavenlige tiltag og servicering af el- og hybridbiler.

Flere og flere danskere udskifter benzin- og dieselbilerne med el- og hybridbiler. Sammenligner man salget af elbiler i juli 2023 med samme tidspunkt i 2022, ser man en stigning på hele 81%, og i 2023 kørte intet mindre end 187.800 elbiler rundt på de danske veje. Interessen er stigende, udviklingen går stærkt og fremtidsforskere peger på, at hver anden dansker vil eje eller leje en el- eller hybridbil i 2030.

Denne udvikling har Karsten Larsen, værkstedsejer af KL Auto, haft in mente længe, hvorfor han også er glad for opgraderingen til AutoMester E+, der trådte i kraft januar 2024.

KL Auto ApS er blevet AutoMester E+

Indehaver af KL Auto, Karsten Larsen til højre, og mekaniker Rasmus Nielsen til venstre.

“Man bliver nødt til at følge med udviklingen,” fortæller værkstedsejeren, der har godt og vel 50 års erfaring fra autobranchen, og fortsætter: “Den bedste måde jeg kan sørge for, at vi ikke falder bagud, er at stige om bord på AutoMesters E+ koncept. Jeg har fuld tiltro til, at det vil stille værkstedet godt i den tid, vi befinder os i lige nu, i den nærmeste fremtid og også til den tid, hvor vores mekaniker Rasmus Nielsen skal overtage værkstedet efter mig.”

Udover Karsten Larsen og Rasmus Nielsen har værkstedet også et par praktikanter på deltid. Rasmus har arbejdet side om side med Karsten i 10 gode år.

Udover at fremtidssikre værkstedet til Rasmus, bidrager det at blive AutoMester E+ også til at tiltrække kunder med el- og hybridbiler, hvilket er særligt vigtigt at skilte med, når det gælder nye potentielle kunder.

“Vores stamkunder ved for det meste, at vores færdigheder rækker udover benzin- og dieselbiler. Men når det kommer til strøgkunder og nye potentielle kunder, er det ekstra vigtigt at skilte med alt det, vi kan være behjælpelige med,” udtaler den 66-årige værkstedsejer og understreger, at det er en del af god kundeservice.

Om bord på den grønne omstilling

Siden 2004 har værkstedet på Okslundvej 6 været en del af AutoMester-kæden, der består af knap 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. At værkstedet per 1. januar 2024 er blevet en del af kædens E+ koncept, tilføjer et ekstra lag til de fordele, der hører med til at have det velkendte brand i ryggen.

“Jeg ved jo fra erfaring, at AutoMester er en yderst velfungerende værkstedskæde. Men ligeså vigtigt er det, at navnet signalerer en høj grad af kvalitet og dermed også sikkerhed og tryghed for kunderne. Derfor har medlemskabet hjulpet med vores markedsføring på en måde, vi kan stå inde for. De fleste kunder kender nemlig AutoMester-navnet og forbinder det med god og pålidelig service,” udtaler værkstedsejeren, hvis værksted har en flot score på 4,8 ud af 5 på Trustpilot.

På den baggrund er Karsten Larsen ikke i tvivl om, at AutoMesters E+ koncept er den helt rette måde for det sønderjyske værksted at stige om bord på den grønne omstilling.
“Jeg er tryg ved konceptet, dels fordi det er AutoMesters koncept, og dels fordi det har hele pakken: Øget fokus på servicering af el- og hybridbiler samt det rette udstyr og sikkerhed i den forbindelse, de rette samarbejdspartnere, E+ Vejhjælp og vejledning og uddannelse om mere bæredygtig kørsel,” afslutter værkstedsejeren.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>