Den nye Salto Glass XS væglæser: En redefinering af smart adgangskontrol
Hjem SIKKERHED Den nye Salto Glass XS væglæser: En redefinering af smart adgangskontrol

Den nye Salto Glass XS væglæser: En redefinering af smart adgangskontrol

Af Redaktionen

Opgrader smart adgangskontrol med Salto Glass XS-væglæserens fantastiske design, banebrydende teknologi og uovertrufne niveau af sikkerhed.

Salto præsenterer Glass XS-væglæseren, en innovativ produktserie med nye standarder for adgangskontrolteknologi i væglæsere.

Den nye Salto Glass XS væglæser: En redefinering af smart adgangskontrolDenne serie af væglæsere leverer enestående ’Smart Access’ oplevelser, stilfuldt design og raffinerede detaljer.

Den nye Glass XS-væglæser, som er en del af Salto XS-væglæser produktporteføljen, forvandler rum til effektive og spændende miljøer. Med sit unikke design og nyeste teknologi giver den brugere og systemoperatører en optimal adgangskontroloplevelse. Glass XS-væglæseren leverer en komplet sikkerhedsløsning til situationer, hvor kontrollen skal øges med online- og realtidsadgangskontrol – herunder næsten alle typer døre, dørautomatikker, elevatorer, skydedøre, adgangs-karruseller, porte og meget mere.

Glass XS-væglæseren er fremstillet af materialer i topkvalitet og har et meget modstandsdygtigt og ridsesikkert frontpanel af hærdet glas, der garanterer holdbarhed med minimal vedligeholdelse og hurtig installation. Vælg mellem den hvide eller den sorte glasfront og få en væglæser, der er ideel til indbygget montering indendørs og udendørs i universelle samledåser.


De vigtigste funktioner omfatter: 
  • Stilfuldt design: Ekstra fladt minimalistisk design – kun 4 mm tykt
  • Panelets materiale: Hærdet glas
  • IP-klasse: IP66. Robust og langtidsholdbar, designet til at fungere udendørs
  • Tilslutning til kontrolenheden: 4 ledninger
  • NFC-teknologi og Bluetooth LE til brug af smartphone med digital key
  • MIFARE DESFire – iCLASS-kompatibilitet
  • Statusvisning med lys- og lydindikatorer
  • Indbygning i væg med universal samledåse
  • Kompatibel med Salto KS, Space, og Homelok ’Smart Access ’-platforme

Med Glass XS-væglæseren er det nemt, hurtigt og intuitivt at få adgang med sin mobil eller sine adgangsmedier. Ved at holde din smartphone tæt på læseren åbner døren problemfrit, samtidig med at den garanterer, at kun autoriserede personer kommer ind.

For mere information om den nye væglæser, besøg www.saltosystems.dk

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>