Veeam har nu support til Oracle Linux Virtualization Manager
Hjem VIRKSOMHED Veeam har nu support til Oracle Linux Virtualization Manager

Veeam har nu support til Oracle Linux Virtualization Manager

Af Redaktionen

Veeam Software, der er markedsførende inden for databeskyttelse og ransomware-genopretning, har nu support i Veeam Data Platform til host-baserede backups af VM’er, der kører på Oracle Linux KVM hypervisor.

Landskabet for virtualisering og cloud-tjenester udvikles hastigt og derfor evaluerer alle organisationer hvilke af de bedste virtualiseringsplatforme, der passer til deres forretningsbehov.

Som svar herpå udvider Veeam sin support til flere platforme. Veeam Data Platform tilbyder datasikkerhed, datagenopretning og datafrihed, så data kan sikkerhedskopieres og anvendes hvor som helst uden platforms- eller cloud-låsning.

Veeam har nu support til Oracle Linux Virtualization Manager

John Jester, Chief Revenue Officer hos Veeam

“Når vi taler med kunder, er emnet datafrihed altid højt på dagsordenen,” siger John Jester, Chief Revenue Officer hos Veeam, på baggrund af at supporten for Oracle Linux Virtualization Manager nu øger valgfriheden indenfor virtualisering, som giver virksomhederne mulighed for at migrere til de platforme, der bedst passer til deres behov.

Med den nye support til Oracle Linux Virtualization Manager kan brugere opnå fuld beskyttelse i skala, udnytte fulde VM- og granulære genopretninger, sikker og compliant styring af backuplivscyklus – og flere ting.

Veeam Data Platform giver brugerne endnu større valgfrihed til bedst at passe til skiftende forretningsbehov for både virtualisering og sky, herunder multi-platform-kompatibilitet, datamobilitet, sikker databeskyttelse, forbedret effektivitet og unified management-interface.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>