Verizon Connect lancerer Equipment Asset Tracker i Europa
Hjem TEKNIK Verizon Connect lancerer Equipment Asset Tracker i Europa

Verizon Connect lancerer Equipment Asset Tracker i Europa

Af Redaktionen

Den proprietære Equipment Asset Tracker-hardwareenhed (EAT) til Verizon Connects Reveal and Fleet-produkter bliver nu tilgængelig i hele Europa.

Verizon Connect lancerer nu Equipment Asset Tracker-løsning (EAT) i Europa, herunder i Danmark, Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Portugal og Polen.

Den forbedrede EAT, som er designet af Verizon, er Verizon Connects proprietære hardwareenhed, der understøtter Verizon Connects Reveal and Fleet-produkter, som hjælper med at administrere udstyrsdata, herunder status, placering, produktivitet og sundhed – samtidig med, at tyveri og nedetid reduceres for kritisk og værdifuld maskineri. Lanceringen af EAT på tværs af Europa bygger på succesen med lanceringen af EAT i USA og Canada i 2023 og rettet mod nye markeder og kunder.

Verizon Connect lancerer Equipment Asset Tracker i EuropaEAT er designet til at sikre en enkel installationsproces og en forbedret brugeroplevelse for både asset-only og mixed fleet-kunder. Produktet kan samarbejde med andre systemer, det kan opgraderes og er designmæssigt sikkert. Samtidig har det centraliserede værktøjer og rapporteringsfunktioner, der giver flåde-managers overblik over enhedens ydeevne, hvilket giver dem mulighed for at identificere og løse problemer proaktivt og fejlfinde eventuelle enhedsproblemer, der måtte opstå.

Andre nøglefunktioner:

  • Kabel- og batterimuligheder: EAT-enheden kommer i to versioner: en kablet-installationsversion (EAT) til tungt udstyr, såsom ’gule maskiner’ og traktorer, og en batteridrevet version (EAT-B) til udstyr, der ikke har egen motorkraft, inklusive trailere og containere.
  • Kompakt størrelse: Den lille og slanke formfaktor muliggør diskrete installationer og hjælper med at finde aktiver i tilfælde af tyveri, også aktiver uden egen kraftkilde (ved at bruge den batteridrevne udstyrsaktive tracker, EAT-B).
  • Ping-konfigurationer: Både EAT og EAT-B tilbyder et bredt udvalg af tilgængelige konfigurationer for at imødekomme kundernes forretningskrav, herunder et ‘ping’ ved bevægelse.
  • Kundestyret installation: Mulighed for selvinstallation reducerer nedetiden, så kunderne kan komme i gang hurtigt og nemt.
  • Bedre batterilevetid: En batterilevetid på op til 13 år betyder, at enheden skal udskiftes sjældnere under de optimale betingelser. Batteriets levetid er estimeret til brug under optimale forhold. Faktorer som lav netværkssignalstyrke, forhindringer og temperatur kan reducere batteriets levetid.
  • LTE-kapabel: Øget service med CATM LTE, selv uden tilgængelighed af 2G- og 3G-netværk. CATM er en low power wide area (LPWA) IOT LTE-standard, der understøttes på tværs af mobilnetværk, som et alternativ til 2G.

Verizon Connect, der får topkarakter af både kunder og branchefæller som udbyder af flådestyrings-løsninger, fortsætter med at udvikle banebrydende og innovative produkter, som ændrer måden, industrien opererer på. Ved at automatisere, forbedre og redefinere, hvordan mennesker, køretøjer og andre objekter bevæger sig gennem verden, understøtter Verizon Connect en verden, der er forbundet og på farten. For mere information, besøg www.verizonconnect.com

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>