Bring lancerer app – skal gøre det sværere for svindlere
Hjem TELEKOMMUNIKATION Bring lancerer app – skal gøre det sværere for svindlere

Bring lancerer app – skal gøre det sværere for svindlere

Af Redaktionen

Bring lancerer en ny app, der skal gøre det nemmere både at spore og afhente din pakke.

Bring-appen er vores officielle kommunikationskanal med kunder, og den mindsker risikoen for at blive udsat for svindelforsøg.

Den nye app fra Bring gør det nemmere at spore og afhente pakker bestilt online. Med appen ønsker Bring samtidig at gøre det sværere for svindlere at snyde modtagere.

– Desværre er antallet af svindelforsøg stigende. Disse forsøg sker oftest gennem falske e-mails og sms’er, som hævder, at en pakke er på vej og kræver betaling. Svindlere er blevet så dygtige, at det kan være svært at vurdere hvad der kommer fra Bring. Med appen mindsker vi risikoen for at blive udsat for forsøg på svindel. Kunderne vil altid have fuld kontrol over de pakker, der er på vej, og de beskeder de modtager – og den nye app vil også tilbyde nogle helt nye services, der gør kundernes hverdag nemmere, siger Rasmus Ferdinandsen, sikkerhedschef hos Bring.

Bring lancerer app – skal gøre det sværere for svindlereI de senere år er Brings logo og navn i stigende grad blevet brugt af svindlere. Svindlere er blevet så dygtige, at det mange gange kan være svært at afkode, om det reelt er Bring, der kontakter dig. Med den nye app øges sikkerheden, da al kommunikation om dine pakker undervejs foregår ét og samme sted.

Bring udsender aldrig sms’er eller mails med links til sider, hvor kunder skal indtaste betalingsoplysninger. Kunder kan finde opdateret information om pakker i Bring-app’en og på vores hjemmeside.

Kort om appen
  • Bring-app’en holder dig opdateret om din pakke – hvornår den kan afhentes og hvornår levering til dig er planlagt. I app’en finder du både et kort over afhentningsstedet og en afhentningskode, som du skal vise ved afhentning.
  • Du kan trygt dele adgang til din pakke med et familiemedlem eller en ven, som kan hente for dig ved behov
  • Du kan se udvidet information om pakken, og forlænge afhentningstiden med 7 dage, hvis du ikke når inden for afhentningsfristen.
  • Du kan vælge at få besked, når din pakke er på vej, når den er klar til afhentning, når der er forsinkelser eller afvigelser, og hvis pakken kræver tolddokumentation eller betaling.
  • Du kan også vælge at få besked, når du er tæt på en pakke, der kan afhentes

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>