OnePlus styrker sit produktsortiment i Europa med to nye produkter
Hjem NYE PRODUKTER OnePlus styrker sit produktsortiment i Europa med to nye produkter

OnePlus styrker sit produktsortiment i Europa med to nye produkter

Af Redaktionen

Den globale tech-spiller OnePlus annoncerer i dag, at selskabets to nyeste produkter, en ny variant af OnePlus Watch 2 og den nye, mellemklasse-tablet OnePlus Pad Go, bliver tilgængelige i Europa fra den 23. april 2024 klokken 15.00 dansk tid, når begge produkter bliver lanceret på et eksklusivt presseevent i Helsinki i Finland.

Den nye OnePlus Watch 2-variant, der er en såkaldt livsstilsversion, vil være eksklusivt tilgængelig i Europa, der er en vigtig milepæl i OnePlus’ europæiske udvikling og OnePlus’ mål om at levere Android-luksusprodukter tilpasset de europæiske forbrugere.

Lanceringen af de to produkter er en del af OnePlus’ plan om at bygge et sortiment af premium-produkter, der problemfrit samarbejder og forbinder verden omkring dem.

“Sidste år annoncerede vi en ny produktstrategi, der går ud på at opbygge et solidt luksus-sortiment af OnePlus-produkter. Derfor arbejder vi aktivt på at udvide vores portefølje inden for ikke kun smartphones, men også kategorier som audio, tablets og wearables,” siger Thor Gøtz, salgschef for OnePlus i Danmark og understreger, at Europa er en yderst vigtig region i selskabets langsigtede strategi.

OnePlus Watch 2 er det hurtigst sælgende produkt fra OnePlus’ hånd de seneste to år
OnePlus styrker sit produktsortiment i Europa med to nye produkterOnePlus Watch 2 har været på markedet siden februar i år. Med urets dobbelte processor, førende batterilevetid på 100 timer og præcise fitness-tracking er OnePlus Watch 2 et af de bedste Android -smartwatches på markedet, ligesom det er OnePlus’ hurtigst sælgende produkt de sidste to år. For at imødekomme de europæiske forbrugeres fokus på unikt design og individuel stil har OnePlus  lanceret den nye livsstilsudgave af OnePlus Watch 2, som med en blanding af stilsikkert design og høj funktionalitet, skal hjælpe forbrugeren effektivt gennem alle aspekter af hverdagen.

OnePlus Pad Go er på rekordtid blevet et solidt fundament i OnePlus’ globale produktsortiment
OnePlus Pad var den første tablet fra OnePlus og fik massiv ros efter dens lancering i 2023, og den er sidenhen blevet en del af et solidt fundament i OnePlus’ produktsortiment. Siden er OnePlus Pad Go også blevet positivt modtaget i Indien, og OnePlus er nu glade for at kunne udvide salget af den populære tablet til Europa og dermed give forbrugerne i regionen et prisvenligt udgangspunkt til at opbygge deres eget OnePlus økosystem.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>