Endnu et godt år for Consit Gruppen
Hjem TEKNIK Endnu et godt år for Consit Gruppen

Endnu et godt år for Consit Gruppen

Af Redaktionen

Den positive udvikling fortsætter – 2023 blev endnu et flot år for Consit Gruppen og de seks datterselskaber, som arbejder med forretningsløsninger baseret på Microsoft teknologi.

De seneste seks år har vi hvert eneste år foretaget et eller flere opkøb og integreret dem ind i organisationen i overensstemmelse med strategien om at kunne tilbyde sammenhængende forretningsløsninger med komplementerende produkter på tværs af forretningsområderne.

I 2023 blev der ikke foretaget nogle opkøb. Vi har i stedet haft fokus på at konsolidere organisationen og styrke vores processer, så vi forsat kan levere de bedste løsninger og god service til vores kunder.

Endnu et godt år for Consit GruppenConsit Gruppen og de seks datterselskaber leverede i 2023 en samlet vækst i omsætningen på 7%, sammenlignet med året før, og det samlede driftsresultat endte på kr. 11.300.000.

Virksomhedens selskaber fik tildelt anerkendende erhvervspriser i form af ”Børsen Gazelle 2023” og ”Succesvirksomhed 2023”, som uddeles af Spar Nord og BDO.

Vi er naturligvis glade for resultaterne, som i særdeleshed skyldes loyal tillid fra vores kunder, samt vores medarbejderes imponerende evne til at eksekvere på den strategi, som vi arbejder ud fra hver eneste dag.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>