HP introducerer branchens første AI-uddannelse
Hjem TEKNIK HP introducerer branchens første AI-uddannelse

HP introducerer branchens første AI-uddannelse

Af Redaktionen

Nu får HPs partnere adgang til branchens første AI-uddannelse og certificeringsprogram. En uddannelse, der gør dem klar til fremtidens teknologier.

HP vil styrke deres partnerskaber gennem nye og udvidet elementer i deres Amplify Partner Program.

Den inkluderer bl.a. en skræddersyet AI uddannelse- og certificeringsprogram, der sikrer at HPs partnere er rustet til fremtidens muligheder og udfordringer. Det er branchens første af sin slags og programmet er en del af virksomhedens Future Ready strategi. HPs portefølje indeholder over 100 AI løsninger, og derfor er det vigtigt at deres partnere er med på rejsen, og kan understøtte HPs langsigtede og bæredygtige vækst.

”Vores partnere er en vigtig ressource i vores Future Ready strategi. Vi ønsker at tilbyde det rette program, den rette træning og de rette muligheder og fordele, der sikrer, at vores partnere får mest muligt ud af vores produkter og tjeneste,” siger Kobi Elbaz, SVP og General Manager for Global Channel, Sales Innovation and Operations hos HP.

AI åbner op for nye muligheder inden for markedsudvidelser og driftsmuligheder, både for HP og deres partnere. Hvilket i sidste ende optimerer kundeoplevelserne. Men for at AI kan nå dets fulde potentiale, skal brugerne vide hvad den kan, og have tillid til den. Derfor er det vigtigt, at både leverandører og sælgere er eksperter i dens mange funktioner.

HP introducerer branchens første AI-uddannelseFuture Ready AI MasterClass er en integreret del af det nye Amplify Partner Program, og dækker et bredt spektrum af emner inden for AI, der er designet til at forberede partnerne med den viden, de har brug for til at uddanne og rådgive kunder om de rette AI-produkter og løsninger til at imødekomme deres behov.

Det globale teknologiselskab NVIDIA er med i samarbejdet om løbende udvikling af træningsmodellerne og andet læringsmateriale til programmet.

”AI landskabet er hele tiden i udvikling. Og designere, ingeniører og kreative har brug for de nyeste værktøjer og evner for at udnytte AI’s fulde potentiale. Derfor er løbende udvikling af læringsmateriale en væsentlig faktor i programmet.”, siger Kobi Elbaz.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>