NVIDIA og Oracle indgår storstilet samarbejde om at skabe ægte ”Sovereign AI” overalt i verden
Hjem AI NVIDIA og Oracle indgår samarbejde om at skabe ægte ”Sovereign AI”

NVIDIA og Oracle indgår samarbejde om at skabe ægte ”Sovereign AI”

Af Redaktionen

Oracle og NVIDIA samarbejder om at skabe den rette brug af AI, herunder accelereret computing og generativ AI, men som kan sikres nationalt eller regionalt til at beskytte nationale og personlige data – og det er en gamechanger.

 Oracle og NVIDIA – to af de førende virksomheder bag fundamentet til brugen af kunstig intelligens – annoncerer nu et nyt samarbejde om at levere ”sovereign AI”, som er nationalt, virksomhedsmæssigt eller regionalt beskyttet AI for at sikre persondata.

Kombinationen af Oracle’s distributed cloud, AI Infrastruktur og generativ AI-services sammen med NVIDIA’s avancerede og kraftfulde AI hardware og software vil være grundkilen til, at både offentlige organisationer og virksomheder kan oprette deres egne AI-fabrikker. Fabrikkerne kan afvikle cloud-services både nationalt, lokalt og eller inden for virksomhedernes egne sikkerhedsforanstaltninger og geografiske grænser.

NVIDIA og Oracle indgår storstilet samarbejde om at skabe ægte ”Sovereign AI” overalt i verden”Imens AI vil genskabe både virksomheder, industrier og politikker overalt i verden, så skal lande og organisationer styrke deres digitale suverænitet over deres data og kundernes data,” siger Safra Catz, CEO hos Oracle.

”I en tid, hvor generativ AI kommer til at være drivkraften bag innovationen, er Sovereign AI altafgørende for at sikre både kunde-, nationale-, og virksomhedsdata. Oracles integrerede cloud-tilgang og infrastruktur kombineret med NVIDIA’s hardware og AI-egenskaber giver nationer muligheden for at skabe sikrede og beskyttede AI-services,” siger Jensen Huang, CEO hos NVIDIA.

Pionerer inden for Sovereign AI
Behovet for at sikre data – og foretage AI-bearbejdning af data – vil kun stige i takt med AI’ernes evner og kunnen udvikles. Med Oracle OCI Dedicated Region er det muligt at skabe en komplet OCI cloud region i ens eget datacenter, og som efterfølgende kan kombineres NVIDIA H100 GPU-grupper til at skabe skalerbare AI-applikationer, men inden for egne landegrænser.

Oracle og NVIDIA’s Sovereign AI-løsninger er tilgængelige allerede fra i dag, og du kan læse mere i denne pressemeddelelse hos Oracle og Nvidia

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>