Kunderne står i kø til afregningsplatform hos Systemate – skal ansætte 50 procent flere medarbejdere
Hjem ENERGI Kunderne står i kø til afregningsplatform hos Systemate – skal ansætte 50 procent flere medarbejdere

Kunderne står i kø til afregningsplatform hos Systemate – skal ansætte 50 procent flere medarbejdere

Af Redaktionen

En helt særlig it-platform til afregning har været afgørende for Energi Danmarks vækst de seneste år.

Udvikleren bag platformen, Systemate, har nu købt rettighederne fri, så de kan møde den store efterspørgsel fra den øvrige energi- og forsyningsbranche i Danmark og udlandet.

Nu kan virksomheder i energi- og forsyningsbranchen få adgang til den digitale løsning, der har spillet en nøglerolle i Energi Danmarks vækst de seneste år. Der er tale om en afregningsplatform, som flere fra branchen i både ind- og udland længe har udvist interesse for.

Kunderne står i kø til afregningsplatform hos Systemate – skal ansætte 50 procent flere medarbejdereDet sker i forbindelse med, at it-virksomheden bag udviklingen af platformen, Systemate, nu køber rettighederne fri af Energi Danmark. Systemate har fået mange henvendelser fra andre virksomheder i branchen, som har ønsket at implementere platformen for at effektivisere deres afregningsprocesser. Det har ikke været muligt – før nu.

”Vi har længe oplevet stor interesse for platformen, og det er tydeligt, der er stort behov for en ny løsning på markedet. Men vi har ikke kunne sælge den til andre før nu. Vi er meget glade for aftalen med Energi Danmark om at købe rettighederne til platformen fri, så endnu flere nu kan få glæde af fordelene ved det innovative afregningssystem,” siger Jess Kristensen, CEO i Systemate.

Energi Danmark har investeret stort i udviklingen af platformen, som effektiviserer og automatiserer afregningsprocesser drastisk, også når kompleksiteten er høj. Systemate udvikler nu videre på platformen, så den kan håndtere alt fra markedskommunikation, afregning og fakturering til debitorstyring og derved spille en nøglerolle i digitaliseringen af hele energi- og forsyningsbranchen.

“En effektiv og fleksibel afregningsløsning er et kritisk element i en virksomhed som vores, og den platform, Systemate har udviklet, har spillet en afgørende rolle for vores vækst. Vi glæder os over, at de nu kan forløse deres og platformens fulde potentiale uden for vores samarbejde,” siger Louise Hahn, CEO i Energi Danmark.

Med platformen i hånden er Systemate for alvor klar til at udfordre de store spillere på markedet og vurderer, at interessen for platformen er så stor, at de skal ansætte 50 procent flere medarbejdere over de kommende par år.

Indtil nu har it-virksomheden udelukkende udviklet og solgt it-systemer, der understøtter den grønne omstilling af energi- og forsyningsbranchen i Danmark, men vil med platformen nu sætte gang i en international ekspansion, som starter i Norden og Tyskland.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>