Læg dine penge i bæredygtighed: Nu kan du investere i virksomheden bag den reparationsvenlige og miljøbevidste ”Bob”-opvasker
Hjem BÆREDYGTIGHED Læg dine penge i bæredygtighed: Nu kan du investere i virksomheden bag den reparationsvenlige og miljøbevidste ”Bob”-opvasker

Læg dine penge i bæredygtighed: Nu kan du investere i virksomheden bag den reparationsvenlige og miljøbevidste ”Bob”-opvasker

Af Redaktionen

Franske Daan Tech, som fokuserer på reparationsvenlige, langtidslevende produkter til hjemmet, åbner nu op for en investeringskampagne, så du kan investere i en grønnere fremtid.

Daan Tech, virksomheden der specialiserer sig i innovation og skabelse af øko-kompakte husholdningsapparater, herunder den iøjefaldende ”Bob”-opvasker, åbner for første gang i sin historie op for en investeringsrunde.

Investeringsrunden, som vil foregå via Crowdcube-platformen, giver småinvestorer mulighed for at investere helt ned til 200 euro – og på den måde få udbytte og ejerskab af en af Europas mest innovative virksomheder, når det kommer til fremtidens privatelektronik.

Daan Tech har begivet sig ud på en mission om at udbrede brugen af mere bæredygtige husholdningsprodukter. At maskinerne allerede gør en forskel, er til at tage og føle på. Siden Daan Tech’s øko-kompakte opvasker blev lanceret på det danske marked i 2021, har de sparet mere end 4,5 millioner liter vand.

Det er en unik mulighed for at deltage i udviklingen af denne franske virksomhed, som rusker op i husholdningsapparatindustrien, samtidig med at den sigter mod at reducere sin miljøpåvirkning og for at blive involveret i denne kollektive ambition. Med sin konstruktive tilgang til reparationsvenlighed og et mindsket miljømæssigt aftryk i sine Bob & Joe produkter, har Daan Tech formået at revitalisere husholdningsapparat-sektoren i Frankrig på blot få år. I dag ønsker virksomheden at tage næste skridt og opfordrer alle til at engagere sig i reindustrialisering og øko-ansvarlighed.

Læg dine penge i bæredygtighed: Nu kan du investere i virksomheden bag den reparationsvenlige og miljøbevidste ”Bob”-opvasker“Investeringskampagnen repræsenterer en mulighed for alle – og særligt de klimafokuserede danskere – til at gøre en reel forskel. Ved at investere i Daan Tech, en made-in-France virksomhed med Jeune Entreprise Innovante de Croissance (JEIC) status, kan man tilføje en solid aktie til ens opsparing og støtte vores indsats for at gøre husholdningsapparater mere bæredygtige, samtidig med at vi reindustrialiserer Europa,” siger Antoine Fichet, medstifter og præsident for Daan Tech.

 Hvad er målene med indsamlingen?
  • Accelerere den internationale, kommercielle udvikling af Bob, den øko-kompakte opvaskemaskine.
  • Udvikle Bob Professionel, opvaskemaskinen redesignet til erhvervsliv og virksomheder.
  • Udvide Daan Techs øko-kompakte produktsortiment, herunder Joe, det første madlavningsapparat der kombinerer fem integrerede madlavningsteknologier i en enkelt enhed.
  • Kampagnen vil løbe over tre uger, med en præ-indsamlingsuge (investeringsløfte, registrering på Crowdcube platformen, forberedelse af overførslen, etc.) startende den 29. maj, efterfulgt af den officielle lancering af kampagnen den 5. juni.
De tre søjler i Daan Tech’s deltagende investeringskampagne

Initiativet er baseret på tre fundamentale søjler.

  • Muligheden for at enhver kan investere i fremtiden for husholdningsapparater ved at støtte virksomhedens mission om at skabe mere bæredygtige, miljøvenlige apparater.
  • Kampagnen opfordrer alle til at deltage i reindustrialiseringen af Europa og skabelsen af lokale arbejdspladser.
  • Man får mulighed for at gøre sin opsparing meningsfyldt overfor én selv, miljøet og samfundet ved at diversificere sin portefølje med en virksomhed med bæredygtige værdier.

Med en investering i Daan Tech støtter man ikke blot Daan Tech’s mission, man bakker også op om et større formål, som kommer vores miljø og bæredygtige fremtid til gode.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>