Nu i butikkerne – kraftfulde Galaxy Note10 og Note10+
Hjem LeverandørSamsung Nu i butikkerne – kraftfulde Galaxy Note10 og Note10+

Nu i butikkerne – kraftfulde Galaxy Note10 og Note10+

Af Redaktionen

I dag sættes Samsungs mest kraftfulde telefon nogensinde til salg i danske butikker. Med Galaxy Note10 og Note10+ kombineres kraftfuld ydelse og effektivt batteri med intelligente funktioner og nye kreative muligheder med S Pen – i en ekstremt stilren mobiltelefon for brugere med høje krav.

Nu i butikkerne – kraftfulde Galaxy Note10 og Note10+En stor nyhed er, at Note10 kommer i to størrelser; Galaxy Note10+ med en 6,8” Wide Quad HD+ Dynamic AMOLED-skærm med en tilpasset brugergrænseflade, der gør det nemt at bruge telefonen selv med én hånd. Galaxy Note10 er et alternativ til de brugere, som værdsætter et mere kompakt design, med sin 6,3” Full HD+ Dynamic AMOLED-skærm.

Galaxy Note10 og Note10+ kommer i de nye farver Aura Glow og Aura Black, og har let afrundede kanter med et ergonomisk, tyndt og eksklusivt design. Den allerede prisbelønnede skærm er udviklet til at dække så meget af mobilens forside som muligt for en optimal seeroplevelse.

Maximal og kraftfuld ydelse til spil, kreativitet og arbejde

Skærmen på både Note10 og Note10+ har formatet 19:9 for at gøre det nemmere at arbejde i flere programmer på samme tid og gør episke film og tv-serier mere realistiske. I kombination med den høje ydelse bliver Note10+ den optimale spilmobil. DeX gør det muligt at tilkoble en skærm og arbejde i PC-tilstand, så telefonen bliver en kraftfuld mobil arbejdsstation.

Det intelligente batteri i Galaxy Note10 og Note10+ lærer automatisk af brugerens mønster, og optimerer ydelse og applikationer for længere batteritid. Med Samsungs super hurtige opladning er det nok at oplade i 30 minutter for at Galaxy Note10+ kan holde en hel dag.

Tag billeder og optag video som en professionel

Galaxy Note10 og Note10+ har udviklet kameraet så flere brugere får mulighed for at tage billeder og optage video samt redigere med et professionelt resultat. Tag skarpe billeder og selfies selv i mørke med Night Mode og fang scener i bevægelse med veludviklet billedstabilisering. Det er også muligt at filme med bokeh-effekt for at holde foto-objektet i fokus selv i bevægelse. Blandt nyhederne er Audio Zoom, som gør det muligt at fokusere lyden og skabe en større oplevelse af nærvær i film.

Begge modeller er udstyret med et trippelkamera for at fange flere perspektiver. Galaxy Note10+ præsenterer også et helt nyt dybdekamera (DepthVision, VGA) med Time-Of-Flight-funktion, så man kan måle afstand og mål, for eksempel for at se om et møbel passer ind i hjemmet.

Frihed til kreativitet med den nye S Pen

Galaxy Note10 og Note10+ kommer begge med en forbedret version af det kreative værktøj S Pen med BLE (Bluetooth Low Energy). En af de store nyheder i S Pen til Galaxy Note10 er, at den er udstyret med en bevægelsessensor. Med S Pen Air er det muligt at udføre kommandoer som eksempelvis: Roter S Pen med eller mod uret for at zoome med kameraet, op eller ned for at skifte mellem for- og bagkamera eller for at skifte mellem billeder og afspille videoer fra dit galleri.

S Pen har et helt nyt litium titanat-batteri, hvor 6 minutters opladning (sker automatisk i telefonen) giver 10 timers batterilevetid i standby-tilstand. Det betyder, at brugerne ikke behøver at sætte S Pen tilbage i telefonen så ofte for at lade. Bluetooth-forbindelsen giver brugeren mulighed for at kontrollere en præsentation, pause eller afspille video eller anvende pennen som kameraudløser med ét klik.

Det kraftfulde kamera i Galaxy Note10 og Note10 +, kombineret med ny redigeringssoftware og præcisionen af S Pen, gør foto- og videoredigering i telefonen nemmere end nogensinde før. Video Editor og Adobe Rush er integreret med S Pen for at gøre det til et sofistikeret redigeringsværktøj.

En del af Galaxy-familien

Samsung DeX er blevet forbedret yderligere i Galaxy Note10 og Note10+. Med en USB-adapter kan brugerne nemt forbinde deres Galaxy Note10 til en PC eller Mac og arbejde. Brugeren kan således bruge både mobil-apps og computerprogrammer og let flytte filer mellem computer og mobil.

Som en del af Galaxy-familien er Note10 og Note10+ støv- og vandtæt i henhold til IP68 og lydoptimeret af AKG. Samsung Knox sikkerhedsplatform beskytter enhedens indhold sammen med skærmens ultralyds fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse.

Galaxy Note10 og Galaxy Note10 + lanceres i dag 23. august og vil være tilgængelig i farverne Aura Glow og Aura Black med en anbefalet pris på 7.499 DKK for Galaxy Note10, 8.499 DKK for Galaxy Note10 + (256GB) og 9.399 DK for Galaxy Note10 + (512 GB).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>