Stolt partner for WorldPride i København og Malmø
Hjem EFTER ARBEJDE Stolt partner for WorldPride i København og Malmø

Stolt partner for WorldPride i København og Malmø

Af Redaktionen

Når de fysiske og digitale Pride-fejringer indtager alle de nordiske hovedstæder henover sommeren, er dørene som altid vidt åbne for alle hos Nordic Choice Hotels.

Med budskabet ”Room for all” hylder hotelkæden mangfoldigheden blandt ansatte og gæster og glæder sig til at fejre WorldPride fra 12. til 22. august.

På de mere end 210 hoteller i Nordic Choice Hotels i Norden vil større og mindre Pride-markeringer finde sted, alt efter hvad de lokale og nationale coronarestriktioner tillader. Det vigtigste budskab er: Nordic Choice hotels har plads til alle. Det spiller ingen rolle om du hedder Ali eller Ole, Kari eller Per, er et hunde- eller kattemenneske, homo, hetero, bi eller trans, flygtning eller funktionshæmmet, der er plads til akkurat dig. Internt ønsker Nordic Choice Hotels at bidrage til større bevidsthed og formidling af viden blandt ansatte om, hvordan de kan bidrage til, at endnu flere transpersoner og etniske minoriteter med LGBT+-baggrund oplever ligestilling og accept i samfundet og på arbejdspladsen.

– For mig er samarbejdet mellem Pride og Nordic Choice Hotels noget af det, jeg er mest stolt af, fordi det handler om de helt fundamentale præmisser, som ligger til grund for, at et samfund kan fungere. Et godt samfund er et, hvor mangfoldighed, ligeværd og respekt for hinanden er hovedingredienserne. Jeg ser, hvad disse værdier har betydet for kulturen i vores virksomhed. Mangfoldighed er selve fundamentet i Nordic Choice Hotels. Intet er vigtigere end at blive accepteret for den, du er – uanset hvilken kønsidentitet og orientering du har, siger Petter A. Stordalen, grundlægger af Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels afholder i samarbejde med Gunn Lundemo “The Big WorldPride Eurovision Party” i The Hangar, Clarion Hotel Copenhagen Airport’s nye venue. Her vil der være draq queen dj’s, live-optræden fra kendte Eurovision-stjerner som bl.a. danske Emelie De Forest og svenske Dotter, og en kæmpe fejring af mangfoldigheden.Clarion Hotel Malmø Live er vært for WorldPride House i Malmø med over 100 seminarer, debatter og workshops. I 11 dage vil spørgsmål knyttet til menneskerettigheder, politik, seksualitet, sundhed, kultur, arbejde, familie og vold blive diskuteret af foreninger, aktivister, forskere, eksperter og andre aktører.

International solidaritet er temaet for Pride i 2021. Kampagnen har fået navnet Europe 4all. Her rettes fokus mod at ytringsfriheden og forsamlingsfriheden er under pres i flere lande, og at kamp mod LGBT+-personer og støtter bruges af autoritære myndigheder i angreb på demokratiet. Konsekvenserne er store, både for individer og civilsamfund.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>