Samsung præsenterer Galaxy S20 – Revolutionerende kamerateknik, høj ydeevne og fremtidssikret til 5G

Samsung præsenterer i aften den nye serie Galaxy S20, som integrerer kunstig intelligens og høj ydeevne i et stilrent design.

Samsung præsenterer Galaxy S20 – Revolutionerende kamerateknik, høj ydeevne og fremtidssikret til 5G 1Den opgraderede hard- og software til kameraet giver op til 108 megapixel og 100x zoom for krystalklare billeder i alle lysforhold. Med Galaxy S20 præsenteres endda en hurtigere skærm, et større batteri og en fremtidssikret 5G-klar telefon til det danske marked.

– Med Galaxy S20 tager Samsung teten mod en ny æra af muligheder for at kommunikere. Ved at kombinere det bedste kamera nogensinde fra Samsung med endnu mere kraftfuld ydeevne og hardware som er 5G-klar, så gør S20 det muligt for os at fange og dele vores liv på helt nye måder, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Galaxy S20 gør det lettere end nogensinde at tage perfekte billeder

Vi anvender vores mobiltelefoner til at tage billeder og dele vores liv med andre – dette er grunden til, at kameraet er den absolut vigtigste faktor, når brugerne køber en ny telefon i dag. Galaxy S20 er udviklet med intelligent software og Samsungs største billedsensor nogensinde – for altid at få den bedste kameraoplevelse og de bedste billeder.

  • Ekstrem detaljeret: Galaxy S20-serien er udstyret med en større billedsensor end nogensinde før og giver billeder i højere opløsning for at få flere detaljer og øget mulighed for redigering, beskæring og zoomfunktioner. Galaxy S20 og S20+ har et 64MP kamera og Galaxy S20 Ultra har et 108MP kamera. En anden fordel ved større billedsensorer er, at de opfanger mere lys og giver højere billedkvalitet selv under dårligere lysforhold. Galaxy S20 Ultra tager kamerainnovation et skridt videre ved dynamisk at skifte mellem 108MP-tilstand og en 12MP-tilstand, som kaldes non-binning-teknologi, der kombinerer ni pixels til at fange næsten tre gange så meget lys som Galaxy S10. Dette giver fremragende fotos under mørkere lysforhold.
  • Zoom-egenskaber i en klasse for sig: Galaxy S20-seriens Space Zoom-teknologi anvender en kombination af Hybrid Optic Zoom og Super Resolution Zoom, som bruger en AI-driven digital zoom. Dette giver helt nye muligheder for at tage billeder fra lang afstand. Anvend op til 30x zoom med Galaxy S20 og Galaxy S20+, eller test S20 Ultra som bruger AI-driven multi-image behandling for at mindske hæmmende billedkvalitet og give zoommuligheder op til 100x.
  • Et klik, flere fotomuligheder: Galaxy S20 muliggør, at brugerne kan fange mere ved vigtige begivenheder. Ved at bruge AI-teknologi og alle kameralinserne på én og samme gang kan S20 skabe en samling billeder på samme tid, såsom Live Focus, beskæring, ultravidvinkel med mere – så brugeren kan vælge de absolut bedste billeder fra øjeblikket.
  • Professionel videooptagelse: Galaxy S20 muliggør videooptagelse i ægte 8K, så brugerne kan fange alle detaljer i fantastiske farver selv i bevægelse, en fremtidssikring når man vil se tilbage på sine minder i den bedst mulige kvalitet eller allerede nu streame videoen direkte på sin Samsung QLED 8K TV. Brugerne kan også efterfølgende lave stillbilleder i 33MP fra de bedste øjeblikke i videoen. Sammen med S20 kan brugeren nu lave skarpe og stabile videoer med Super Steady 2.0, anti-rolling-stabilisering og AI-driven bevægelsesanalyse, som får selv de mest rystede videoer til at se ud som de var filmet med professionelt kameraudstyr.

Ydeevne der giver uendelige muligheder

Galaxy S20 er hjertet i Galaxys økosystem og kommer derfor med Samsungs mest stilrene, lette og intuitive brugergrænseflade nogensinde: One UI. Ydeevnen muliggør lette overgange mellem yndlingsapps med mulighed for at have 1-5 apps kørende i baggrunden samtidig. Når det kommer til lagring, får brugeren hele 128GB hukommelse som standard og plads til et hukommelseskort på op til 1024 GB. Galaxy S20 er som Galaxy S-traditionen sikret mod det nordiske klima med en støv- og vandafvisningsgrad på IP68, hvilket indebærer, at den kan tåle en vanddybde på op til 1,5 meter i 30 minutter.

  • Hurtigere og mere effektiv: I Galaxy S20 sidder Samsungs kraftigste og hurtigste processor nogensinde. I softwaren findes der desuden mange løsninger, som ikke bare øger hastigheden, men som også forlænger batteriets kapacitet og gør hukommelsen mere effektiv.
  • Udholdenhed der varer hele dagen: Galaxy S20 Ultra har det største batteri i en Samsung-telefon indtil nu, nemlig hele 5.000 mAh, hvilket er mere end 20% større end Galaxy S10+. Men det er ikke bare det store batteri, som giver udholdenhed. Både hukommelse og processor er mere effektive, således at strømforbruget bliver yderligere mindsket. Desuden har Galaxy S20 naturligvis også Samsungs seneste teknologi inden for hurtigopladning, der på blot 30 minutter har ladet batteriet til over 50%.
  • 120 Hz betyder hurtigere skærm: En hurtigere skærm gør, at det går lettere med at skifte mellem sider og apps. For brugere der spiller, bliver hastigheden en stor fordel, specielt takket være endnu hurtigere touchrespons i skærmen. Både skærmen og touchresponsen på Galaxy S20 er dobbelt så hurtig som på Galaxy S10.
  • Vær klar til 5G: Når 5G-netværk lanceres i Danmark, kommer det til at give nye oplevelser og muligheder. Adgang til hurtigere net indebærer øget mulighed for at streame film i højere kvalitet eller spille online. Galaxy S20 er helt klar til at blive tilsluttet 5G-netværk. Galaxy S20 er endda kompatibel med 4G, 3G og 2G-netværk. For mere information om lancering, tilgængelighed og support for din model, kan du kontakte din mobiloperatør.

Enestående lyd med Galaxy Buds+

Samtidig med, at Galaxy S20 præsenteres, så lancerer Samsung også Galaxy Buds+, en opdatering af Samsungs true wireless-høretelefoner med lyd fra AKG. Galaxy Buds+ har 11 timers spilletid med yderligere 11 timers opladning i casen, dynamiske to-vejs højtalere og tre mikrofoner for bedre stemme- og lydkvalitet end nogensinde tidligere. Kombinationen af fleksibel parring, høj lydkvalitet, lang batteritid og tilpasningsmuligheder for hver enkelt bruger, gør Galaxy Buds+ til de perfekte høretelefoner for aktive brugere.

Kameraopdateringer for Galaxy S10

Udover at Galaxy S20 lanceres, kommer nu endnu en ny opdatering, som tager kameraet i Galaxy S10 til nye niveauer. Opgraderingen indebærer, at brugere af Galaxy S10 kommer til at få glæde af AR Doodle for at gøre videoer mere sjove og unikke, Live Focus for forbedret bokeh-effekt i videoer, front kamera night mode for endnu bedre billeder i mørke, avanceret Super Steady-funktion, der stabiliserer videoer samt nye videoredigeringsværktøjer, som brugere nemt kan tilgå i galleriappen.

Med salgsstart den 13. marts 2020 kommer Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra og Galaxy Buds+ til at være tilgængelig til nedenstående priser og i et udvalg af farver:

Galaxy S20 (4G): 6.999 DKK i farverne Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink

Galaxy S20 (5G Ready): 7.799 DKK i farverne Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink

Galaxy S20+ (5G Ready): 8.499 DKK i farverne Cosmic Grey, Cosmic Black

Galaxy S20 Ultra (5G Ready): 10.499 DKK i farverne Cosmic Grey, Cosmic Black

Galaxy Buds+: 1299 DKK i farverne sort, hvid og blå