Owl Labs lancerer Meeting Owl 3
Hjem AI Owl Labs lancerer Meeting Owl 3-kameraenhed

Owl Labs lancerer Meeting Owl 3-kameraenhed

Af Redaktionen

Owl Labs var den første virksomhed til at bygge AI-drevne videokonferenceløsninger med 360-graders visning og offentliggjorde i dag lanceringen af deres Meeting Owl 3-kameraenhed, en ny ekstern mikrofon (Expansion Mic) og forbedret Owl Intelligence System-software (OIS).

Dette nye flagskibsprodukt er tredje generation af den prisbelønnede Meeting Owl-produktlinje og har et WiFi-aktiveret, 360-graders kamera, mikrofon og højttalersystem.

Kameraet zoomer automatisk ind på den, der taler.

Meeting Owl 3 er opgraderet både indvendigt og udadtil og inkluderer hurtigere og mere præcis ansigtsgenkendelse, også når ansigtet er maskeret (fx med mundbind), udvidet lyd- og videorækkevidde, opgraderet med USB-C med mere. Den nye eksterne mikrofon øger lydrækkevidden op til 8 meter, så alle mødedeltagere kan høres omkring et større bord.

Owl Labs lancerer Meeting Owl 3Owl Labs’ produkter anvendes af mere end 100.000 organisationer verden over, inklusive 84 Fortune 100-virksomheder. Et studie fra Owl Labs viser, at medarbejdere ville takke nej til en stilling, hvis arbejdsgiveren ikke tilbyder hybrid- eller fjernarbejde. Samme undersøgelse viser også, at effektiv teknologi er den fjerdevigtigste faktor, som medarbejderne leder efter hos en arbejdsgiver. Meeting Owl 3 er den smarteste 360-graders videokonferenceenhed på markedet og hjælper hybridteams med at mødes virtuelt på en måde, som føles mere personlig, både for fjerndeltagerne og for dem, der er fysisk til stede.

Med Meeting Owl 3 får videokonferencedeltagerne en 360-graders visning af lokalet kombineret med op til tre paneler, der dynamisk zoomer ind på deltagere, der aktivt taler eller bevæger sig. Takket være plug-and-play-designet tager det kun seks minutter at pakke en Meeting Owl 3 ud og komme i gang med det første møde. Owl Labs’ produkter er designet af roboteksperter og ingeniører og er udstyret med en egenudviklet, nyligt opgraderet OIS-teknik, som driver autofokus, smartzoom og smart-mikrofoner. OIS gør det også muligt for enheder at blive smartere over tid med nye funktioner og muligheder, som opdateres automatisk via WiFi.

“Medarbejdere forventer i dag at kunne arbejde i en hybrid model, og vi tror på, at fleksible politikker er kommet for at blive. Til gengæld er teknologien til hybridarbejde resultatet af en efterkonstruktion for at integrere nye forudsætninger i forhold til pandemien, siger Frank Weishaupt, der er administrerende direktør for Owl Labs. “Mens mindre og mellemstore virksomheder har været lidt hurtigere til at tage imod og støtte hybridmodellen, ser vi nu også, at verdens største virksomheder vælger lignende, fleksible modeller og søger mere fordybende teknologi til at drive denne overgang. Vi arbejdede med en hybridmodel allerede inden COVID og er stolte over at lancere tredje generation af Meeting Owl, som tilbyder endnu mere smidig og sømløs sammenkobling af organisationer i alle størrelser.”

Nye funktioner og ydeevneforbedringer i Meeting Owl 3:
  • Forbedret ansigtsgenkendelse – Den opgraderede OIS-software er 5 gange mere præcis, når det handler om at genkende maskerede ansigter, og 58 % mere nøjagtig til at identificere ansigter, der er længere væk, for bedre at hjælpe virksomheder og medarbejdere, der anvender mundbind og holder social afstand.
  • 4x hurtigere registrering – Det nye OIS er 4 gange hurtigere til automatisk at fokusere på deltagerne i rummet og zoome ind inden for 3 sekunder efter, at de taler eller bevæger sig, for at forbedre samtaleflowet.
  • Øget lydrækkevidde – Kompatibel med den nye eksterne mikrofon, som øger lydrækkevidden med 5,5 til maksimalt 8 meter, så alle ved et større bord kan høres tydeligt.
  • Owl Connect – Meeting Owl 3 er den eneste 360-graders videokonferenceenhed på markedet, som kan sammenkoble 2 enheder for at øge rækkevidden i store lokaler. Tilslut 2 enheder for at øge videorækkevidden op til 8,5 meter og lydrækkevidden op til 13,5 meter, afhængigt af behov.
  • Øget kompatibilitet – Nu kompatibel med USB-C, så der ikke er behov for specialadaptere for at tilslutte bærbare computere.
  • IT-support til virksomheder – Konfigurer og registrer enheder via desktop-app eller mobiltelefon, og håndter enheder på fjernbasis med Owl Labs’ webbaserede portal

Se, hvordan Meeting Owl 3 fungerer i denne video. Meeting Owl 3 kan nu købes fra 8 599 DKK og Expansion Mic fra 2 099 DKK.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>